Ga naar hoofdinhoud

Twee jaar garantie op Aeolus NEO

Bandenfabrikant Aeolus geeft 100 procent garantie voor een periode van twee jaar bij aankoop van truckbanden uit de NEO-serie. Aeolus is volgens haarzelf de enige bandenfabrikant  die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft.

Moet de band binnen 2 jaar worden vervangen, dan wordt dit – ongeacht de reden – volledig vergoed. Samen met de karkasgarantie en de 24/7 pechhulp bewijst Aeolus hiermee de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding van haar banden. 

Aeolus is inmiddels al 15 jaar op de markt en sSinds 2016 worden de banden geproduceerd met de know-how en onder licentie van Pirelli. De betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel en daarom geeft Aeolus nu een extra garantie geeft op de banden, bovenop de standaard fabrieksgarantie. Tot 2 jaar na aankoopdatum heeft de eindgebruiker zekerheid: als de band vervangen moet worden, kost hem dat niets. De enige twee voorwaarden die Aeolus stelt zijn minimaal 50 procent restprofiel en dat de band niet meer te repareren is. Met de campagne ‘Dare us. Challenge us.’ lanceert Aeolus haar ‘100 procent 2 year guarantee’.   

Productmanager Jeroen Vos: “Natuurlijk geef je zo’n garantie pas af als je absoluut zeker bent van je product. We hebben nauw contact met onze afnemers en we voeren regelmatig duurzaamheidstesten uit op de banden. Zodoende weten we al een aantal jaren dat de banden buitengewoon goed presteren en de premium merken evenaren. Niet voor niets leveren we Aeolus-banden al een aantal jaren met karkasgarantie en de 24/7 pechhulp. Met de 100 procent garantie geven we een extra signaal af naar de markt: met Aeolus banden heb je een sterk alternatief voor premium merken.”

De 100 procent garantie geldt voor de Aeolus NEO Allroads-, Fuel- en Winterserie. Banden die speciaal zijn ontworpen voor de dagelijkse uitdagingen van de vervoersbranche. De techniek bestaat onder andere uit Europees rubbercompound met een hoog siliconengehalte voor betere grip op nat wegdek en hoog kilometrage. De SATT karkasopbouw zorgt voor gelijkmatige slijtage en een lange levensduur. Daarnaast zijn de banden uitstekend herprofileerbaar en geschikt voor vernieuwing, wat bijdraagt aan de lage kilometerkostprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer