Ga naar hoofdinhoud

Wim van Loocke aan de slag als general manager bij Conti

Wim van Loocke

Continental AG benoemt per 1 maart Wim van Loocke (54) tot de nieuwe General Manager van Continental Benelux. In deze hoedanigheid volgt hij Raf Claes (63) op, die vanaf dan zich zal ontfermen over een aantal specifieke projecten binnen de Continental groep.

Wim van Loocke startte zijn carrière binnen de Continental groep in 1991. Sindsdien heeft hij verschillende functies in Sales & Marketing uitgeoefend, zowel in binnen- als in buitenland.

“In naam van het ganse team van Continental Benelux wil ik Raf Claes van harte bedanken voor zijn energie en leiderschap waarmee hij een grote bijdrage heeft geleverd aan het succesverhaal van Continental Benelux. Ik wens hem geluk en plezier in zijn nieuwe uitdagingen”, zegt Wim van Loocke.

Raf Claes: “Ik heb er het volste vertrouwen in dat Wim van Loocke dankzij zijn ervaring in de bandenindustrie, zijn strategisch inzicht en leiderschapsstijl onze verkoopsorganisatie nog verder zal kunnen uitbouwen en versterken in de komende jaren. Ik wens Wim en het hele Continental Benelux team dan ook het allerbeste en veel succes voor de toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer