fbpx Ga naar hoofdinhoud

Shell helpt dieseldiefstal te voorkomen

Shell lanceert de nieuwe Ultrasonic Fuel Sensor voor Shell FuelSave Partner, het brandstofmanagementsysteem voor vrachtwagens. De Ultrasonic Fuel Sensor kan het exacte brandstofniveau van maximaal twee brandstoftanks achterhalen.

Shell FuelSave Partner Ultrasonic Fuel SensorHierdoor verbetert de nauwkeurigheid van de brandstofverbruikgegevens die worden vastgesteld door Shell FuelSave Partner. Dit vereenvoudigt het opsporen van frauduleuze activiteiten en zorgt voor meer inzicht in de brandstofkosten van bepaalde routes. Daarnaast vergroot het de mogelijkheden om brandstof te besparen doordat bestuurders hun rijgedrag gemakkelijk kunnen aanpassen.

De Ultrasonic Fuel Sensor is een op maat gemaakt, onopvallend instrument dat in een breed scala aan voertuigen geïnstalleerd kan worden om de volledige tankinhoud van een bewegende vrachtwagen vast te leggen. Het instrument is zo ontworpen dat de kans op eventuele verwijdering of manipulatie minimaal is.

Robert Springer, Shell Sales Manager Nederland, zegt: “Shell FuelSave Partner biedt veel inzichten die belangrijk zijn voor onze wegtransport klanten. Dit kunnen trends op het gebied van brandstofverbruik zijn, of hulp bij het opsporen van fraude. Deze inzichten worden beïnvloed door de nauwkeurigheid van de brandstofniveaugegevens die Shell FuelSave Partner ontvangt. Aangezien het ontwerp van standaard brandstofmeters de precisie van brandstofniveaugegevens kan beperken, is de Ultrasonic Fuel Sensor speciaal ontwikkeld om een hoge graad van nauwkeurigheid te bieden, ongeacht hoeveel brandstof er in de tank zit.”

De Ultrasonic Fuel Sensor voor Shell FuelSave Partner is voor alle klanten in de Nederlandse transportsector beschikbaar voor een maandelijks bedrag. Klanten van Shell FuelSave Partner kunnen bij hun accountmanager terecht om de Ultrasonic Fuel Sensor toe te voegen aan hun standaard service. Geïnteresseerden die geen Shell FuelSave Partner-klant zijn, kunnen zich aanmelden voor de standaard service met de aanvullende Ultrasonic Fuel Sensor-optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer