Ga naar hoofdinhoud

Equipvak nieuwe vakbeurs voor ‘equipment, carwash en tools’

Het RAI Equipment Platform van RAI Vereniging organiseert volgend jaar Equipvak, een nieuwe nationale beurs rondom het thema ‘equipment, carwash en tools’. Van 31 mei tot en met 2 juni 2016 wordt de eerste editie van deze nieuwe vakbeurs georganiseerd in de Expo Haarlemmermeer. Het meest brede aanbod van apparatuur en gereedschappen wordt daar aan een vakpubliek gepresenteerd.

equipvakNiet alleen de nieuwste producten en ontwikkelingen zijn er te zien, Equipvak wordt ook een happening waarbij fabrikanten en importeurs diverse live demonstraties verzorgen. Daarnaast wordt Equipvak ondersteund door meerdere brancheorganisaties en –verenigingen, die hun achterban tijdens dit evenement informeren over nieuwe wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen op het gebied van werkplaats en carwash.

De ontstaansgeschiedenis van de beurs is gelegen in een (in opdracht van de leden van het RAI Equipment Platform) uitgevoerd strategisch onderzoek naar de wensen van eindgebruikers met als centrale vraag: ‘hoe wil men in de toekomst worden geïnformeerd over equipment, carwash en gereedschappen?’

EQUIPVAK inspiratieUit dit onderzoek kwam duidelijk naar voren dat algemene vakbeurzen steeds minder aantrekkelijk gevonden worden. Dat er daarnaast meer behoefte is ontstaan naar kleinere, thematische evenementen die zich richten op een specifiek onderwerp. Ook blijkt dat contactmomenten tijdens een beurs van groot belang blijven, met name daar waar het gaat om oriëntatie op en aanschaf van specialistische apparatuur en gereedschappen.

De vervolgstappen die daarop genomen zijn hebben geleid tot het opzetten van Equipvak, volgens de organisatoren een nieuw klantgericht en specialistisch evenement. Op dit moment is de beursoppervlakte al voor ruim 75 procent gevuld met leden die hun definitieve deelname hebben toegezegd. Equipvak is dan ook ‘geen gewone beurs’: dit is een evenement georganiseerd dóór en vóór de leden en is het ideale platform voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en ontwikkelingen rondom carwash en werkplaats.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer