27 nieuwe DAF’s voor Müller Fresh Food Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

27 nieuwe DAF’s voor Müller Fresh Food Logistics

Het wagenpark van Müller Fresh Food Logistics wordt uitgebreid met een flink aantal nieuwe DAF trekkers. Onlangs zijn de eerste DAF FT XF.480 Super Space Cab trucks in gebruik genomen. Er is door Müller een order geplaats, in 2 batches, van 27 nieuwe DAF’s XF bij Bakker Bedrijfswagens in Apeldoorn.

Müller wil graag dat deze serie trekkers dienen allen zo spoedig mogelijk operationeel te zijn. In deze periode is het voor Müller Fresh Food Logistics van belang om een hoge inzet van het wagenpark te hebben. In deze periode moeten onder meer supermarkten tijdig en in veelvoud bevoorraad worden. Het was dan ook noodzaak dat de auto’s zo spoedig mogelijk ingezet konden worden. Met de hulp van beide werkplaatsen, Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn en European Truck and Trailer Care zijn deze auto’s snel opgebouwd en ingezet.

Müller Fresh Food Logistics is een logistiek dienstverlener voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. De levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden uitgeleverd bij alle retailers, groothandels en foodservice-kanalen binnen hun uitgebreide distributienetwerk in de Benelux. De combinatie van retail- en foodservice zorgt voor een groot volume en synergie en daarmee lage logistieke kosten voor de klant.

3 reacties op “27 nieuwe DAF’s voor Müller Fresh Food Logistics

 • Sander F.

  Beetje warrige tekst boven de eerste foto.

  In welk land dienen de supermarkten (in deze vakantiemaand(en)) tijdig en in veelvoud bevoorraad te worden? Gezien de kleur van de kentekenplaat is dat niet in Nederland… 😉

  1. Floris

   Juist wel in Nederland maar dan goedkoper als met een Nederlandse chauffeur achter het stuur.

 • Paul Raaijmakers

  Idd. Alwéér alleen maar witte platen!! Allemaal smoesjes dat ze niet aan NL chauffeurs kunnen komen!! Draait alleen maar om €€€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer