ADJ rijdt met Iveco S-Way • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ADJ rijdt met Iveco S-Way

ADJ Logistiek uit Cothen heeft onlangs een nieuwe Iveco S-Way 4×2 trekker in gebruik genomen. De S-Way zal voornamelijk worden ingezet voor distributiewerkzaamheden in de Benelux. Iveco Schouten vestiging Tiel maakte de S-Way klaar voor aflevering.

ADJ Logistiek is gespecialiseerd in het vervoeren en distribueren van onder andere industriële verfproducten in Nederland en omliggende landen. Daarnaast heeft zusterbedrijf De Jong Total Cargo International kantoren in Nederland en Spanje van waaruit diverse soorten transportwerkzaamheden worden gepland en uitgevoerd. Het wagenpark van de firma bestaat uit zowel lichte als zware bedrijfswagens.

De nieuwe S-Way van het bedrijf uit Cothen is uitgevoerd met de AS slaapcabine die voorziet in veel werk- en rustruimte voor de chauffeur. Het interieur is uitgevoerd met twee bedden, Hi-Connect multimediasysteem met Tomtom trucknavigatie, automatische klimaatregeling, grote koelkast, magnetron en Hi-comfort stoelen. Deze nieuwe Iveco wordt aangedreven door de 460pk 11-liter dieselmotor zónder EGR en 12-traps Hi-tronix automatische versnellingsbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer