Ga naar hoofdinhoud

Art Systems vernieuwt CAO-module

Art Systems heeft de uren-/onkostenmodule in haar TMS Transpas Enterprise vernieuwd. “De module is zowel qua functionaliteit als visuele weergave uitgebreid”, vertelt sales manager Willie Bruining.

In de urencorrectiemodule van Transpas Enterprise komen de uren-/onkostengegevens vanuit de boordcomputer en de resourceplanning bij elkaar. “De opzet van Transpas Enterprise maakt het mogelijk om gegevens van meerdere boordcomputersystemen in één scherm af te handelen”, licht Bruining toe. “En omdat de urenmodule in het TMS geïntegreerd zit, kan er vanuit een activiteit gelijk naar de order of rit genavigeerd worden.”

In de vernieuwde urencorrectiemodule zijn de gegevens nu zowel handmatig als met behulp van normeringsregels te corrigeren. Het normeren van activiteiten gebeurt via patroonherkenning op basis van o.a. activiteitsoort, medewerker, positie, product, weekdag, land, duur en tijdstip. “Dankzij de mogelijkheden van de normeringsregels worden handmatige correcties tot een minimum beperkt”, aldus Bruining.

Bron: artsystems

art

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer