Ga naar hoofdinhoud

CBOX zet nieuwe DAF XF in als container-LZV

CBOX Containers uit Amsterdam is actief in verhuurt en verkoop een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers en levert die onder meer af met een nieuwe DAF XF, uitgevoerd als heuse container-LZV!

De DAF XF is de vijfde eigen wagen in het wagenpark van CBOX. Met de wagens zorgt CBOX ervoor dat  containers worden afgeleverd en opgehaald bij onze klanten door heel het land.

“Enkele jaren geleden hebben wij besloten met eigen wagens te gaan rijden, om zo flexibel mogelijk te kunnen zijn en niet meer afhankelijk van externe partijen en hun planningen. Ook hebben wij eigen chauffeurs in dienst die direct in contact staan met de klant en wij hierdoor meer grip hebben op het totale servicebeleid. Uiteindelijk geven wij om tevreden klanten en behoort de levering en plaatsing van de container tot het belangrijkste deel van de geleverde services”, aldus CBOX op haar website. “Deze truck, nr.5 in het wagenpark, is een ware krachtpatser, een XF 530 FAN, met HIAB x Hipro 558 kraan achterop. Deze DAF is ook volledig voorzien van alle luxe die een chauffeur zich kan wensen zodat ook hij een fijne werkplek heeft iedere dag. De wagen is zo samengesteld dat containers een stuk makkelijker van en naar de aanhanger kunnen worden overgezet, wat veel tijd kan schelen en waardoor slim gebruik gemaakt wordt van de aanhanger(s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer