Ga naar hoofdinhoud

DKV benoemt Jesper Erichsen tot nieuwe COO

DKV Euro Service heeft Jesper Erichsen per 1 januari 2020 benoemd tot Chief Operating Officer (COO). Het betreft een nieuw gecreëerde functie. Erichsen is binnen het managementteam verantwoordelijk voor Operations, IT en het Project Management Office. Hij rapporteert aan Peter Meier, Chief Financial Officer (CFO) van DKV.

“Met Jesper Erichsen als COO hebben we een absolute topmanager weten aan te trekken”, zegt CEO Marco van Kalleveen. “Als gerenommeerd expert binnen de vervoerssector zal hij ons gaan helpen onze ambitieuze groeidoelstellingen te verwezenlijken.”

Jesper Erichsen (rechts), naast CEO Marco van Kalleveen

De Deen Jesper Erichsen was laatst werkzaam als CIO Advisor bij Belron International, ‘s werelds grootste groep op gebied van glasreparatie en -vervanging. Voordien was Erichsen CIO bij LeasePlan. Daarvoor bekleedde hij de functie van CIO bij TNT Express en bij DSV, opnieuw een transport- en logistieke onderneming, waar hij werkte aan systeemintegratie als gevolg van de snelle groei van DSV vanwege overname. Verder heeft hij als CIO senior management functies vervuld bij Arla Foods, een mondiaal opererende zuivelonderneming gevestigd in Denemarken, en hij is management consultant bij Deloitte geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer