Flitsende S-Ways voor Jan Tromp • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Flitsende S-Ways voor Jan Tromp

Jan Tromp Transportgroep gaat met twee prachtige, opvallende Iveco’s S-Way de weg op. Onlangs nam eigenaar Jan Tromp de trucks in ontvangst. Alletwee zijn ze voorzien van een Cursor 11 motor met 460 pk. Bert Mingels, Sales Area Manager bij Iveo NLS: “We zijn trots dat we twee compleet uitgeruste lowdeckers hebben mogen leveren bij zo’n aansprekend transportbedrijf.”

Jan Tromp kwam als eigenaar voor het eerst in aanraking met de nieuwe Iveco S-Way tijdens de Iveco Ride & Drive dagen. Daar raakte hij gecharmeerd van de nieuwe truck tijdens een proefrit met een van de demotrucks. Door de komst van de twee Iveco’s bestaat het wagenpark bij Jan Tromp nu uit 38 vrachtwagens.

Jan Tromp Transportgroep heeft bewust voor lowdeckers gekozen, omdat het haar nieuwe trucks graag multifunctioneel wil inzetten. De Iveco’s S-Way zijn daarom voorzien van een handbediende, hydraulische GF hefschotel, zodat de chauffeurs zowel hoge als lage trailers kunnen aankoppelen. Daarnaast beschikken de chauffeurs over premium rijcomfort door een onder de cabine geïntegreerde standairco en standkachel, een lederen stuurwiel, een lucht geveerde Hi-Comfort chauffeursstoel en een drievoudig verstelbare bijrijdersstoel, waardoor zij met een comfortabel gevoel de weg op gaan.

Daarnaast heeft Jan Tromp Transportgroep gekozen voor extra opties, zoals: verwarmbare en verstelbare buitenspiegels, elektro-hydraulische cabinekanteling, opklapbare zijskirts in cabinekleur en een degelijke omvormer voor het gebruik van een koelkast, laptop en koffiezetapparaat. Bovendien zijn de S-Way’s voorzien van full-LED koplampen, zodat de chauffeurs altijd beschikken over meer dan voldoende zicht op de weg. De chauffeurs kunnen met een comfortabel gevoel de weg op gaan.

In en rondom Eindhoven zorgen de Iveco’s S-Way van Tromp voor reuring, want het zijn ware blikvangers op de weg. Bert Mingels: “We kunnen terugkijken op een fijne samenwerking tussen Iveco NLS en Jan Tromp. Samen met Iveco Schouten Veghel hebben wij de trucks helemaal naar wens kunnen maken en voldoen deze aan alle verwachtingen. Het is geweldig om twee dikke S-Way’s af te mogen leveren aan zo’n mooie klant als Jan Tromp Transportgroep!” Het Eindhovense transportbedrijf is gespecialiseerd in speciaal transporten, geconditioneerd transport en direct transport voor alle soorten zendingen over de weg in heel Europa. Alle vrachtwagens, waaronder de Iveco’s S-Way, en bussen zijn uitgerust met luchtvering, zodat de chauffeurs ook trilling gevoelige apparatuur en kwetsbare zendingen kunnen vervoeren. Als betrouwbare dienstverlener/partner zoekt het dagelijks naar de beste oplossing voor ieder vervoersprobleem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer