HE, daar gaan twee nieuwe Iveco’s! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

HE, daar gaan twee nieuwe Iveco’s!

HE-Logistics uit Hoogvliet breidt haar wagenpark uit met twee nieuwe Iveco’s S-Way, waardoor het wagenpark nu uitkomt op in totaal 15 trekkende eenheden.

In 2011 is HE-Logistics gestart als bevrachtingskantoor, waarna het in tien jaar tijd is uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf met een groot aantal trouwe klanten en vaste charters. Hennie de Graaf zit als mede-eigenaar achter het stuur bij HE-Logistics en zijn vrouw Esther is de drijvende kracht achter de schermen. In 2013 zijn zij met één trekker gestart om ook transportactiviteiten te kunnen verzorgen. Acht jaar later bestaat het wagenpark inmiddels uit 15 trucks, waarvan 13 Iveco’s. Hennie de Graaf: “We zijn gespecialiseerd in het transport van zeecontainers, conventioneel transport, groupage en op- en overslag van goederen. Bovendien beschikken wij over 10.000 m3 aan overslagruimte, waardoor wij als flexibele logistieke dienstverlener een totaalpakket kunnen bieden van transport, opslag en overslag.” Als transporteur rijdt HE-logistics onder andere ook met reefercontainers op een genset containerchassis, LZV-combinaties, side-loaders en trailers met een eigen laadklep en vorkheftruck.

Vanaf 2013 is HE-Logistics al trouw aan dealer Iveco Schouten. Hennie licht dit toe: “Iveco Schouten voelt voor ons als een warm honk. Zij helpen ons telkens verder op weg en zorgen dat de koffie klaar staat. Binnen ons bedrijf is loyaliteit erg belangrijk, waardoor wij met veel plezier de samenwerking verlengen met wederom twee nieuwe trucks!” Het speelde uiteraard ook mee dat de chauffeurs van HE-Logistics erg enthousiast waren over de nieuwe S-Way van Iveco. “Het goede gevoel bij hen werd reeds bevestigd tijdens de eerste kilometers met hun aanwinst. De chauffeurs zijn zeer te spreken over het rijcomfort, de krachtige dieselmotor en de leefruimte in de cabine. Het is met recht hun thuis weg van huis.”

HE-Logistics kiest met de komst van twee Iveco’s S-Way voor Cursor 11 dieselmotor. Het smart EGR-systeem verbetert de verbrandingsefficiëntie door het optimaliseren van de injectietiming. Daarnaast zijn de luchtcompressor, dynamo en stuurbekrachtigingspomp slim uitgevoerd, waardoor deze uit staan als deze niet nodig zijn. De Iveco’s S-Way kennen hierdoor een onderhoudsinterval van 150.000 kilometer. De nieuwe trekkers zijn verder uitgerust met een Hi-Tronix 12-traps geautomatiseerde versnellingsbak. De Iveco’s worden bij HE-Logistics internationaal flexibel ingezet om voornamelijk zeecontainers te transporteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer