Krone Fleet koopt 22 D-TEC Flexitrailers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone Fleet koopt 22 D-TEC Flexitrailers

Krone Fleet, sinds de IAA 2014 de nieuwe naam voor de samenvoeging van Paul Günther Rental en LT Rental, maakt in Nederland een mooie start met de levering van 22 nieuwe D-TEC Flexitrailers. Deze zijn bestemd voor Verbruggen Internationaal Transport uit Dreumel.

Krone_Fleet_Dtec

‘Voor ons is het belangrijk om een evenwichtige verdeling te hebben binnen de verhuurvloot. De eisen die een Nederlandse transportondernemer stelt aan een huurchassis, zijn weer anders dan die van zijn buitenlandse collega’s. Dan gaat het met name over de multifunctionaliteit, de robuustheid en het eigen gewicht van zo’n chassis’, aldus Ditmar Huisman, Sales and Marketing Director bij Krone Fleet Nederland. Chris Verbruggen, eigenaar van Verbruggen Internationaal Transport, kan zich daar volledig bij aansluiten. Naast deze Flexitrailers via Krone Fleet, heeft Verbruggen eerder dit jaar al 10 Flexitrailers rechtstreeks bij D-TEC aangeschaft. ‘Voor ons is het belangrijk dat we betrouwbare chassis hebben, die eenvoudig te bedienen zijn.’

Waardering voor innovaties

Bernard Schiebaan, verkoopleider bij D-TEC, over de chassis: ‘De innovaties van de laatste jaren in onze containerchassis worden gewaardeerd door onze klanten. En tevreden klanten, daar doen wij het voor!’ De samenwerking tussen Krone Fleet, Verbruggen Internationaal Transport en D-TEC is daar een goed voorbeeld van. Op de foto van links naar rechts: Ditmar Huisman (Krone Fleet), Bernard Schiebaan (D-TEC) en Chris Verbruggen (Verbruggen Internationaal Transport).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer