Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe versie MendriX

Global Data Exchange heeft een nieuwe versie uitgebracht van haar MendriX TMS. In deze 5.2 release zijn de weborder- en wagenparkbeheermodule verder uitgebreid. Ook is de mogelijkheid toegevoegd om digitaal te factureren vanuit het TMS.

Mendrix weborderformule“De module World/Web Link is aangepast aan de hand van de wensen van de gebruikers. Er zijn veel velden toegevoegd en de lay-out is vernieuwd”, aldus Laurens van Run, commercieel directeur van Global Data Exchange.

Mendrix wagenparkbeheer screenshotNieuw in de module Wagenparkbeheer is dat de onderhouds- en schadehistorie tot in detail kan worden bijgehouden. Van Run: “Het systeem geeft nu een melding als een voertuig een onderhoudsbeurt nodig heeft of bijvoorbeeld een eurovignet verloopt.”

Mendrix digitaal factureren 

Daarnaast is het mogelijk om vanuit MendriX 5.2 facturen als pdf-bestand digitaal naar klanten te versturen. “Digitaal factureren leidt tot flinke kostenbesparingen, wat in een jaar gemakkelijk kan oplopen tot 3.000 euro per jaar bij 40 facturen per week”, aldus Van Run.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer