Ga naar hoofdinhoud

Routing International overgenomen door Descartes

Routing International wordt overgenomen door het Amerikaanse Descartes. Daarmee wordt de WinRoute ritplanningssoftware van Routing International onderdeel van Descartes’ productaanbod op het gebied van mobile resource management (MRM) en supply chain management.

“Descartes is wereldwijd bekend om haar MRM 2.0 oplossingen. Via Routing International kan de grootte van het MRM 2.0 productaanbod, de doelgroep en de draagwijdte van Descartes in Europa worden uitgebreid,” zegt Daniel Verougstraete, Vice President, MRM EMEA bij Descartes (vroegere CEO van Routing International). “Dankzij onze samenwerking hebben we een totaalpakket en een operationele structuur waarmee we zowel kleine als grote bedrijven in Europa kunnen bedienen.”
Het uit België afkomstige Routing International is sinds 1990 gespecialiseerd in de optimalisatie van ritplanning bij bedrijven met een intensieve distributie. Met WinRoute worden Descartes’ oplossingen uitgebreid met optimalisatie algoritmen, geocodering, ondersteuning bij structurele files en het beheer van compartimenten in de voedings- en de petroleumindustrie. “Het Europese klantenbestand van Routing International zal het Global Logistics Network (GLN) platform van Descartes met meer dan 200 leden uitbreiden”, aldus Verougstraete.

Bron: Routing-international en Descartes

winroute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer