Thermo King introduceert Premier+ financieringsoplossing • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Thermo King introduceert Premier+ financieringsoplossing

Thermo King introduceert een naar eigen zeggen alomvattende, flexibele financieringsoplossing met een volledig geïntegreerde koelunit, oplegger, telematica en service-oplossing tegen een vaste maandelijkse betaling. Thermo King Premier+ is ontworpen om klanten compromisloos gebruiksgemak te bieden en biedt op een zeer flexibele en kosteneffectieve manier toegang tot opleggers met één of meerdere temperatuurzones, en tot 24/7 ondersteuning door middel van service, connectiviteit, onderhoud en reparatie.

“Premier+ brengt de toonaangevende merken in de sector samen door klanten via één punt toegang te geven tot alomvattende, geïntegreerde transportkoelingsoplossingen die ondersteund worden door het meest uitgebreide dealernetwerk in onze industrie”, zei Donal Cox, Commercial Leader Truck, Trailer and Bus, Thermo King EMEA. “Met Premier+ kunnen wagenparkbeheerders en bedrijfseigenaren snel reageren op wijzigingen in vraag en nieuwe mogelijkheden, terwijl ze van volledige transparantie profiteren en controle hebben over de totale eigendomskosten.”

Thermo King Premier+ is een complete oplossing die het voor transportbedrijven mogelijk maakt om zich volledig op hun kernactiviteiten te richten. Specifieke onderdelen en service-capaciteiten bij derden inkopen en integreren is niet meer nodig. Met Premier+ kunnen zij nu, tegen een vast maandelijks bedrag, profiteren van een complete oplossing die gebruik maakt van de meest hoogwaardige apparatuur, waaronder Thermo King-koelunits en opleggers die gebouwd worden door toonaangevende chassisfabrikanten.

Voor verder gebruiksgemak voor transportbedrijven incorporeert Premier+ 24/7 ondersteuning door het internationale Thermo King-dealernetwerk dat 75 landen beslaat, met meer dan 500 servicepunten en Thermo King’s Connected Solutions met standaard Trailer Assist. Dat biedt de realtime prestatiegegevens die nodig zijn om het gebruik van voertuigen te transformeren en de bedrijfstijd toe te laten nemen door middel van proactief onderhoud.

Alle deze capaciteiten zijn verkrijgbaar voor een vast maandelijks bedrag over een vastgestelde termijn, met op maat gemaakte financieringsdiensten via TK Financial Solutions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer