Trailer tracking bij Minorplanet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Trailer tracking bij Minorplanet

Minorplanet Systems lanceert de T100 Trailer Tracker. Een compacte Data Collection Unit (DCU) met ingebouwde GPS en GPRS antennes en bewegingsensor. Door vrachtwagenopleggers te voorzien van de compacte T100 Trailer Tracker wordt inzichtelijk wanneer een oplegger voor een rit wordt meegenomen en wanneer deze rit is uitgevoerd..

T100 trailer tracking unit Minorplanet SystemsT100 Trailer Tracker maakt het gebruik en de stilstand van opleggers inzichtelijk, zodat capaciteitsplanningen kunnen worden geoptimaliseerd. Dankzij direct inzicht in de locatie van de oplegger kan een transporteur sneller inspelen op de klantvraag. Zodoende weet het transportbedrijf altijd waar waardevolle lading zich bevindt en welke route is gevolgd. Het zoekraken van opleggers is verleden tijd. “Met de T100 bieden wij nu one-stop-shopping voor vervoerders die dure lading vervoeren. Daarnaast is de nieuwe Tracker natuurlijk ook inzetbaar voor eigenaren van aggregaten en andere dure machines en in de verhuur & leasingbranche”, licht Rob Weij, general manager Benelux van Minorplanet toe.

Rob Weij is verantwoordelijk voor het vermarkten van T100 Trailer Tracker in de Benelux en Duitsland. Het beursgenoteerde Engelse moederbedrijf Minorplanet Systems plc, gevestigd in Leeds, heeft het pakket voor de Europese transportmarkt laten ontwikkelen. In het ontwikkelproces is rekening gehouden met specifieke behoeften zoals stabiliteit, langdurige batterijcapaciteit, robuustheid en functionaliteit in extreme omstandigheden (harsh environment). Daarnaast is het leveren van juiste managementinformatie een vanzelfsprekendheid; aan voertuigmanagement ontleent Minorplanet Systems haar bestaansrecht én het is onontbeerlijk in de huidige economische markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer