Van de Scheur zet eerste Iveco op de weg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van de Scheur zet eerste Iveco op de weg

Transportbedrijf Van de Scheur Logistiek heeft onlangs een nieuwe Iveco S-Way in gebruik genomen. Deze trekker is voorzien van een 11-liter dieselmotor met 420 pk en heeft de smalle en toch zeer ruime slaapcabine. Deze Iveco S-Way is de 101e auto en de eerste Iveco in het wagenpark van het allround transportbedrijf uit Vianen. Later dit jaar wordt er nog een Iveco S-Way bakwagen afgeleverd.

Van de Scheur Logistiek is opgericht in 1956 als transport- en verhuisbedrijf. Door de grote diversiteit in het moderne wagenpark en de 65 jaar ervaring in transport is het bedrijf in staat om de meest uiteenlopende productsoorten te vervoeren. Van kleine dozen voor spoedtransport tot landbouwvoertuigen en geavanceerde machines, Van de Scheur Logistiek zorgt voor hoogwaardig en betrouwbaar vervoer.

Naast de transportactiviteiten verzorgt Van de Scheur Logistiek de warehousing, value added services en fulfilment voor webshops en home delivery oplossingen. Ook heeft het bedrijf in Vianen volop plaats voor goederen met afwijkende maten of kwetsbare goederen zoals tuinartikelen, drankautomaten, ijscokarren, promotieartikelen en beursstands.

De nieuwste vrachtwagen in het wagenpark van Van de Scheur Logistiek is een Iveco S-Way 4×2 trekker met smalle en toch zeer ruime slaapcabine. De 11-liter dieselmotor met 420pk is gekoppeld aan de laatste generatie Hi-Tronix automatische versnellingsbak. De chauffeur is voorzien van alle comfort dankzij de luchtgeveerde cabine, volautomatische klimaatregeling, standkachel, multimediasysteem met navigatie en koelkast.

De Iveco S-Way is door firma Schevers in Schalkwijk voorzien van een kist aan het chassis en spuitwerk in de herkenbare kleurstelling van Van de Scheur. Verder zijn diverse flitsers, extra verlichting en front- en zijzichtcamerasysteem gemonteerd. De vestiging van Iveco Schouten in Utrecht maakte het voertuig klaar voor aflevering.

Later dit jaar zal Van de Scheur Logistiek uit Vianen ook nog een nieuwe Iveco S-Way bakwagen met dagcabine in gebruik nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer