Ga naar hoofdinhoud

Catalogus DT Spare Parts blijft zich uitbreiden

Onderdelenleverancier DT Spare Parts heeft een totaalassortiment met meer dan 30.000 verschillende reservedelen voor vrachtwagens, trailers en bussen, nu ook met onder meer alle courante motorkleppen en 4-krings beveiligingskleppen.

Four_circuit_protection_valves_singleMotorkleppen van DT Spare Parts worden aan zeer hoge temperaturen van meer dan 1000 °C blootgesteld en op het gebied van druk en tractie op de proef gesteld. Ze bestaan daarom uit hooggelegeerd staal, dat tegen warmte en tegen hamerslagen bestand is. Bij hoogverdichte motoren wordt de schacht omwille van de betere warmtegeleidbaarheid en de warmte-uitzettingscoëfficiënt van bimetaal gemaakt. Om het perfecte samenspel met klepzittingring en klepgeleider te garanderen worden de kleppen met zeer nauwe tolerantievelden en oppervlaktegesteldheden geproduceerd. Het afdichtingsvlak van de klepschotels is al naargelang van de bouwvorm in een uiteenlopend aantal graden geconfigureerd (bijvoorbeeld 25°, 30°, 45°). OmDT_Spare_Parts_engine_valves_single tot een optimale dichtheid tussen klepzittingringen en klepschotels te komen, worden beide componenten na de inbouw door middel van kleppenschuurpasta handmatig optimaal aan elkaar aangepast. De duurzaamheid van de kleppen wordt door de extra geharde zones van de schacht en van de klepschotel gegarandeerd. Door een speciaal proces worden de kleppen voor 100 procent op scheurvorming gecontroleerd.
De 4-krings beveiligingsklep beveiligt de afzonderlijke kringen van de persluchtreminstallatie onderling. De 4-krings beveiligingskleppen van DT Spare Parts worden gemaakt van op elkaar afgestemde materialen die een betrouwbare werking en een lange gebruiksduur vrijwaren. Bovendien worden 4-krings beveiligingskleppen van DT Spare Parts aan een dichtheidsproef onderworpen. De precies passende aansluitingen garanderen een onproblematische inbouw.
Eerder dit jaar introduceerde DT Spare Parts een uitgebreid reservedelenprogramma voor de Mercedes-Benz Actros, Antos en Axor. DT Spare Parts heeft nu meer dan 7.300 reservedelen passend voor vrachtwagens van Mercedes-Benz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer