Ga naar hoofdinhoud

Eurol Specialty introduceert Safe Clean productlijn

Eurol Specialty Lubricants introduceert ook nu er geen Transport Compleet in Hardenberg is de ‘Safe Clean Range’, een productlijn krachtige reinigers die beter zijn voor mens en milieu dan de gangbare reinigingsproducten. De productlijn bestaat uit twee bestaande cleaners met een verbeterde formulatie en de Eurol Safe Clean Brake. Dit is een krachtige remreiniger die beter is voor mens en milieu.

Bart van Hoorn, Business Manager Specialty Lubricants: “De ontwikkeling van de ‘Safe Clean’ productlijn sluit naadloos aan op de belofte van Eurol Specialty Lubricants: duurzame high-performance oplossingen bieden die de bedrijfsvoering verbeteren en uiteindelijk kosten besparen. Nieuw paradepaardje is de Safe Clean Brake. We zien dat grote groepen mensen dagelijks werken met gangbare remreinigers die zijn ontwikkeld op basis van schadelijke stoffen zoals aceton en kookpuntbenzine. Wij bieden nu een remreiniger die beter werkt dan de gangbare remreinigers en tegelijkertijd beter is voor het milieu, veiliger is voor de gebruiker én zuiniger in gebruik. De Eurol Safe Clean Brake is daarmee de oplossing voor iedereen die bewust bezig is met verantwoord ondernemen zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit van het product.”

De Eurol Safe Clean Brake is verkrijgbaar onder artikelnummer S007000AER in een handige 400ml spuitbus. De belangrijkste productvoordelen zijn:

  • Zuiniger in gebruik; de remreiniger verdampt minder snel
  • Betere werking; krachtig in gebruik en de vervuiling wordt beter opgelost
  • Veiliger in gebruik; niet geclassificeerd als schadelijk voor de huid, organen en het centrale zenuwstelsel
  • Beter voor het milieu; niet geclassificeerd als milieugevaarlijk
  • Past in het programma ‘Veilig werken met gevaarlijke stoffen’ van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW)

Daarnaast bevat de Safe Clean Range twee bestaande Specialty reinigers met een verbeterde formulatie:

  • S007700 Eurol Safe Clean Solve, beschikbaar in een 5 en 20 liter verpakking. Voorheen was dit product verkrijgbaar onder nummer en naam S007121 Eurol Swift Clean 200 ECO
  • S007710 Eurol Safe Clean Aqua, beschikbaar in een 5 en 20 liter verpakking. Voorheen was dit product verkrijgbaar onder nummer en naam S007123 Eurol Swift Clean 210 ECO

Eurol Specialty Lubricants biedt duurzame, high performance oplossingen die zorgen voor verhoging van de productiecapaciteit, lagere onderhoudskosten, bescherming van mens en milieu en verlaging van het energieverbruik. De smeermiddelen binnen Eurol Specialty bevatten de SYNGIS Technology wat ervoor zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen behouden blijven ook in de meest extreme omstandigheden. Naast smeermiddelen omvat het assortiment ook een uitgebreide serie reinigers waaronder de innovatieve ‘Safe Clean’ lijn. Een deel van het Eurol Specialty assortiment is InS H1 gecertificeerd en veilig te gebruiken in de voedingsmiddelenindustrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer