Ga naar hoofdinhoud

Euromaster rijdt mee in Tour de France

Euromaster is officieel technisch partner van de Tour de France die op 4 juli start. ASO, de organisator van de Tour, heeft Euromaster aangewezen als exclusieve specialist voor de montage, demontage en reparatie van banden op de voertuigen van de assistentieteams. Drie weken lang rijden meerdere onderhoudswagens van Euromaster op het parcours mee met elk een ervaren chauffeur, onderhouds- en montagespecialist.

Euromaster in Tour de FranceDe vrachtwagens zijn uitgerust met montageapparatuur en een compressor om ter plekke alle service voor de banden te kunnen bieden. Daarmee staat Euromaster de assistentieteams in elke etappe bij, zodat de renners en wielerploegen tot hun topprestaties kunnen komen. Euromaster neemt als technisch partner met zijn specialisme in onderhoud, banden en service een belangrijke positie in en maakt dankzij de mobiele service een essentieel onderdeel uit van de totale organisatie van de Tour de France 2009.

Euromaster rijdt verder ook mee in de grote en kleurrijke parade van de promotiekaravaan die al sinds 1930 een populair publieksonderdeel van de Tour is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer