Sales en aftersales Iveco Zeeland naar DHC • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Sales en aftersales Iveco Zeeland naar DHC

Met ingang van 1 januari 2022 draagt Iveco Schouten de service- en salesactiviteiten in de regio Zeeland over aan DHC Zeeland.

DHC Zeeland is actief in verkoop, onderhoud en reparatie van vrachtwagens en bedrijfswagens. Daarnaast verricht het onderhoud en reparaties aan alle getrokken materieel, autolaadkranen, haakarmen, laadkleppen en overige (industriële) objecten, dit alles in combinatie met een 24/7 takel- en bergingsdienst.

Om alle Iveco-klanten van nu en die van in de toekomst beter te kunnen ontzorgen heeft Iveco Schouten in DHC een partij gevonden die de service- en salesactiviteiten voor de Iveco LIGHT-range op een vakkundige wijze kan overnemen.

Deze samenwerking valt samen met de filosofie dat dealerbedrijven, met de aankomende elektrificatie van bedrijfswagens en trucks, bedrijven moeten zijn met voldoende schaalgrootte om deze kennis en kunde te kunnen waarborgen.

Iveco klanten kunnen vanaf maandag 3 januari terecht bij een van de twee gecertificeerde Iveco vestigingen van DHC. Vanuit de DHC vestigingen in Terneuzen en Goes kunnen klanten beter geholpen worden en krijgt het merk Iveco de aandacht in Zeeland die het verdient. Hierdoor wordt de sales en service dekking in de provincie uitgebreid.

Voor de medewerkers van vestiging Kapelle zal deze overdracht van werkzaamheden veranderingen met zich meebrengen. Zij kunnen hun werkzaamheden blijven verrichten, echter vanuit een andere standplaats binnen de Schouten vestigingen of bij DHC. DHC is met hen in gesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer