Ga naar hoofdinhoud

Truckwash 1 Group neemt Truckwash Asten over

Truckwash 1 Group maakt de overname bekend van Truckwash Asten, gevestigd in Asten. Deze strategische acquisitie versterkt de positie van Truckwash 1 Group als marktleider in de truckwasindustrie en biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding.

Met deze overname zet Truckwash 1 Group haar voortdurende inzet voort om hoogwaardige en uitgebreide wasdiensten aan te bieden aan vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven in Nederland. De acquisitie van Truckwash Asten biedt Truckwash 1 Group de mogelijkheid om haar aanwezigheid te vergroten en nieuwe klanten te verwelkomen in de regio Asten.

Truckwash 1 Group staat bekend om haar professionele en grondige reiniging, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder exterieurwasbeurten en speciale behandelingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende vrachtwagens en ladingen.

De overname van Truckwash Asten is een strategische beslissing om onze activiteiten verder uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Deze overname stelt ons in staat om de bestaande klanten van Truckwash Asten naadloos te bedienen en hen te laten profiteren van onze hoogwaardige wasdiensten. We zullen ons blijven inzetten voor klanttevredenheid en het leveren van uitstekende waservaringen voor vrachtwagens in heel Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer