Van Mossel gaat Mercedes-Benz trucks in Antwerpen verkopen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Mossel gaat Mercedes-Benz trucks in Antwerpen verkopen

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, en Mercedes-Benz hebben een overeenkomst bereikt over de verkoop en service van Mercedes-Benz Trucks te Antwerpen. Met deze uitbreiding wil Van Mossel haar ambities om te groeien op de Belgische markt verderzetten. Recent was Van Mossel ook nog verantwoordelijk voor de grootste dealerovername sinds 2017 met de overname van de dealergroepen Fidenco in België en Autopolis in Luxemburg.

 “Met Van Mossel C.A.C. te Turnhout verdelen we reeds Mercedes-Benz personenwagens en Vans en met Van Mossel Pans te Brecht ook Mercedes-Benz Certified Cars” zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van Mercedes-Benz Trucks is een belangrijke strategische aanvulling. Waar we voordien enkel personen- en bestelwagens van Mercedes-Benz konden aanbieden, zullen we binnenkort dus ook actief zijn op het vlak van trucks. In Nederland doen we dit reeds vanuit 4 vestingen in de regio Groot Rotterdam. Vanaf  heden openen we een nieuwe vestiging Mercedes-Benz Trucks te Bisschoppenhoflaan 275, 2100 Deurne.”

Momenteel wordt het bestaande pand volledig omgebouwd waarbij de werkplaats, receptie, magazijn en de ruimte voor de chauffeurs volledig zullen worden ingericht naar de allernieuwste eisen om een perfecte truck service aan de klanten en chauffeurs te kunnen bieden. Ook de kantoren worden volledig vernieuwd.  En de buitenkant van het gebouw zal eveneens grondig aangepakt worden.

Hiermee wil Van Mossel alles in het werk stellen om de bestaande, maar zeker ook de nieuwe klanten te verwelkomen door hen niet alleen een gamma van betrouwbare, zuinige en veilige Mercedes-Benz Trucks aan te bieden maar eveneens een uitmuntende service.

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive-sector van Nederland. In België was Van Mossel vooral actief met de leasingactiviteiten. Begin 2019 startte het overnameoffensief van dealerbedrijven met de dealergroepen GMAN uit de regio Antwerpen en het Limburgse Bruyninx. In december 2019 werd ook Car Assistance Company uit Turnhout onderdeel van de groep. Begin dit jaar kwam Van Mossel Automotive Groep tot een akkoord met de familie Van Kelst waarmee Van Mossel met de vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven ook in Vlaams Brabant voet aan grond kreeg. In mei werd aan de groep Van Mossel Van Kelst, een Peugeot- & Citroënvestiging in Diest toegevoegd. Deze zomer kwam Van Mossel tot een overeenkomst met Garage Pans voor de overname van de Mercedes-Benz-vestiging in Brecht en recent kwamen daar ook nog de dealergroepen Fidenco en Autopolis bij.

 In totaal telt Van Mossel Automotive groep ruim 250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. Verder exploiteert zij 7 Occasion-vestigingen in NL, 2 Used Cars Centers in België en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van carrosseriebedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak, zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw en autoverhuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer