Data2Track integreert PTV xServer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Data2Track integreert PTV xServer

Data2Track, specialist in het leveren van boordcomputer App-oplossingen, ontwikkelt geavanceerde fleet-management oplossingen om logistieke processen te stroomlijnen. “Wij geven klanten de ruimte hun ideeën en behoeften ten aanzien van fleet-management te verpakken in een ‘eigen’ custom-made product voor relatief weinig kosten” , aldus Rob Bouwer, Commercieel Directeur bij Data2Track. Om betrouwbare geocoding en tijd- en afstand calculaties te kunnen maken voor hun klanten, gaat Data2Track PTV xServer integreren.

“De oplossing van PTV is dé norm in de logistiek op het gebied van tijd- en afstand calculaties. We kunnen hiermee onze oplossing verder professionaliseren en voorzien van veel truck gerelateerde- en toldata. We gaan hiermee onze klanten net dat beetje extra functionaliteit geven”, aldus Bouwer.

Rob Bouwer

Data2Track zal in eerste instantie starten met xLocate en xRouteserver om de betrouwbare tijd- en afstand calculaties voor hun klanten te realiseren. Dat zijn middelgrote tot grote transportbedrijven met evenredige vloot. “Met xServer kunnen we nauwkeuriger ETA’s berekenen, iets wat van groot belang is voor onze klanten.”

Data2Track is constant in beweging om hun klanten meer waarde te bieden. “Dat houdt in dat wij regelmatig nieuwe functionaliteiten toevoegen aan onze fleet-management oplossingen. PTV xServer is daar een onderdeel van. We verwachten in Q2 dit jaar de switch te gaan maken.”

Met de web API’s van PTV Group zijn bedrijven in staat om verschillende functionaliteiten op het gebied van rit- en routeplanning in uw eigen applicatie (TMS, ERP, CRM of FMS) te integreren. Dit kunnen usecases zijn als mapping, routing, optimisation & geocoding. Dankzij de algoritmes en data van PTV Group, profiteren organisaties van relevante truckdata.

Data2Track ontwikkelt geavanceerde fleet-management oplossingen om uw logistieke processen te stroomlijnen. Data2Track is de schakel tussen fleet en management. Of het nu gaat om positiedoorgifte of datacommunicatie, wij bieden de hardware- en softwarematige oplossingen die logistieke processen efficiënter, gestroomlijnder en overzichtelijker maken. Wij zijn uw assistent aan boord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer