Ga naar hoofdinhoud

FourKites lanceert Data Connector

Supply chain visibility platform  FourKites heeft gaat Data Connector lanceren, een aanbod voor klanten om automatisch toegang krijgen tot de gegevens van FourKites en deze direct te gebruiken in hun bestaande business intelligence-tool. Door supply chain data toegankelijker dan ooit te maken, helpt Data Connector leiders in organisaties toegang te krijgen tot waardevolle inzichten om verstoringen te beperken en besluitvorming te versnellen.

Van klanttevredenheid tot carrier prestaties, actuele supply chain data is een kritische factor om de gezondheid en prestaties van het bedrijf te begrijpen. In tegenstelling tot andere data-integratiemethoden die slechts een fractie van de supply chain data van een bedrijf ontsluiten en tijdrovende processen vereisen om te integreren, stelt Data Connector analisten in staat om honderden datapunten van FourKites direct in hun eigen analyseplatform naar keuze te integreren.

“Data Connector heeft ons bedrijf in staat gesteld extra datapunten te integreren in de interne rapportage voor een betere traceerbaarheid”, aldus Kaitlyn DeSpiegler, logistiek manager – strategische projecten, 3M. “Dit heeft ons op zijn beurt geholpen inzicht te krijgen in ons exportproces met betrekking tot vertragingen en overdrachten. De gegevens worden ingevoerd in een groter end-to-end overzicht dat onze export- en importteams gebruiken om de verwerking van goederen door 3PL-opslagplaatsen en het exporterende land te volgen. Het team heeft grote voordelen ondervonden van de integratie van alle trackinggegevens in één rapport.”

Data Connector is ontworpen voor data-analisten die de ultieme flexibiliteit willen voor maatwerk analytics. Met Data Connector kunnen klanten binnen enkele minuten beginnen met het bouwen van maatwerk dashboards – zonder implementatie of significante ontwikkelaarsmiddelen. Het elimineert ook de noodzaak voor handmatige data-uploads of complexe workflows om FourKites data in de bedrijfsinformatiesystemen van klanten te integreren.

“Zakelijke leiders realiseren zich dat betrouwbare, hoogwaardige supply chain data veel verder gaat dan vrachtwagens en treinen; het is relevant voor alle afdelingen van de onderneming. Hoe toegankelijker die gegevens zijn binnen hun organisatie, hoe meer ze hun activiteiten kunnen optimaliseren”, aldus Priya Rajagopalan, hoofd productmanagement van FourKites. “Wij zetten ons ervoor in dat onze klanten hun hele ecosysteem van technologieleveranciers – waarvan FourKites een belangrijk onderdeel is – kunnen maximaliseren om hun besluitvorming te informeren en te versnellen.”

FourKites-klanten, waaronder 3M, gebruiken Data Connector om de supply chain data te identificeren die het meest relevant is voor hun behoeften, en gebruiken die informatie om bredere zakelijke inzichten op te doen en de time to value te versnellen. Data Connector is wereldwijd beschikbaar voor FourKites-klanten, in alle sectoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer