Girteka maakt zichtbaar wat het doet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Girteka maakt zichtbaar wat het doet

Logistiek dienstverlener Girteka Logistics gaat real-time visibility voor al haar klanten bieden en wil daarmee de toenemende digitalisering van haar bedrijfsprocessen aantonen.

Girteka Logistics zal realtime visibility aanbieden aan al zijn klanten. Daarmee kunnen klanten op elk gewenst moment zien waar hun lading is, zonder dat dat extra kosten oplevert.

Girteka heeft ook aangegeven dat de real-time zichtbaarheidsoplossing, samen met zijn partners, gemakkelijk kan worden geïntegreerd met digitale diensten voor de zichtbaarheid van de toeleveringsketen, waardoor een soepele integratie voor klanten van Girteka Logistics mogelijk wordt. De oplossing is sinds februari 2022 beschikbaar voor onze klanten, en kan worden geraadpleegd via directe links naar elke individuele zending; via een speciaal dashboard op de website van een van partners om elke lading te overzien; via de digitale supply chain visibility-dienst van een klant naar keuze, als hij al met zo’n dienstverlener heeft samengewerkt; via de supply chain management systemen van een klant door middel van integratie met de RTV oplossing.

“Met onze real-time visibility-oplossing willen we transparante en open transportdiensten leveren aan onze klanten, hoe klein of groot ons partnerschap met hen ook is”, aldus Pavel Kveten, de Chief Operating Officer (COO) van Girteka Logistics European Business Unit. “De mogelijkheid voor onze klanten om onze vrachtwagens te zien, zal niet alleen helpen om onze partnerschappen opener te maken, maar zal onze klanten ook in staat stellen om hun supply chain-procedures te verbeteren en hun procesefficiëntie te maximaliseren, aangezien ze meer controle en kennis zullen hebben over hun transportaanbod dat door Girteka Logistics wordt geleverd”, aldus Kveten.

Volgens de COO is de oplossing een van de stappen die het bedrijf wil zetten om de klantervaring alleen maar te verbeteren met de digitaliseringsreis van Girteka Logistics, nu het van zijn huidige systemen overgaat op SAP’s Transport Management System (TMS). “Naarmate we verdergaan met het volledig integreren van onze activiteiten in SAP, beginnen we veel van de voordelen te zien die we kunnen ontsluiten voor ons en onze klanten, en real-time zichtbaarheid is nog maar een voorbeeld van hoe digitalisering ons in staat zal stellen om een stap verder te gaan voor de ervaring van onze klanten, de hoeveelheid werk te verminderen en de veerkracht van de toeleveringsketens te verbeteren met ons nieuwste aanbod”, aldus Kveten.

Eén reactie op “Girteka maakt zichtbaar wat het doet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer