In Teleroute kunnen transporteurs nu realtime in eigen taal chatten • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

In Teleroute kunnen transporteurs nu realtime in eigen taal chatten

Mooi op tijd voor Pinksteren komt de Europese vrachtbeurscommunity Teleroute met TelerouteChat. Daarme kunnen transportbedrijven in realtime met elkaar communiceren in hun eigen taal dankzij de realtime vertaling, zodat de taalbarrière niet langer een probleem vormt om zaken te doen op specifieke routes en met nieuwe partners.

Deze instant messaging-functie is een tool om minder lang te moeten wachten bij het sluiten van een deal. De logistieke dienstverlener en de transporteur kunnen namelijk rechtstreeks een gesprek voeren om de voorwaarden van het contract af te stemmen en te checken of een aanbieding nog beschikbaar is.

Goederentransportcontracten kunnen vaak op het laatste moment wijzigen. Bij eventuele wijzigingen van de overeengekomen voorwaarden, kunt u dit probleem met TelerouteChat voor zijn en het snel oplossen dankzij de communicatie in realtime.

Met TelerouteChat kunt u onmiddellijk chatten met een potentiële partner of klant zonder dat hiervoor een externe toepassing nodig is. Alles is geïntegreerd in de Teleroute-interface en dit zonder extra kosten voor de gebruiker. Ook heeft u via de chat toegang tot de betrouwbaarheidscontroles van het platform zelf zodat u zeker weet dat u zaken doet met een goede partner.

Fabrice Douteaud, COO van Teleroute, zei over deze nieuwe functionaliteit: “Een van onze beloften is het waarborgen van een veilige en innovatieve samenwerkingsomgeving met geselecteerde, doordachte en specifieke diensten voor elke transportbehoefte. We hebben het hoogste aantal internationale routes binnen Europa en we begrepen dus dat in onze vrachtbeurscommunity behoefte was aan een snelle, veilige en gemakkelijke manier om te communiceren in de verschillende talen. We kondigen dan ook met trots de lancering van TelerouteChat met realtimevertaling aan, waarmee onze klanten met iedereen kunnen communiceren.”

Met TelerouteChat voegt Europa’s favoriete vrachtbeurs alweer een nieuwe functie toe aan hun dienstenportfolio die erop gericht is de transportsector te voorzien van slimme tools om zo efficiënt mogelijk te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer