Ga naar hoofdinhoud

Infor kondigt Demand+ aan

Infor kondigt Infor Demand+ aan, een nieuwe applicatie die bedrijven helpt gemakkelijker en sneller supply chain-voorspellingen te doen. Met Infor Demand+ krijgen fabrikanten en distributeurs – aan de hand van unieke, verfijnde voorspellingsmethodes, gecombineerd met betere sociale samenwerkingsmogelijkheden en efficiëntere workflows – een uitgebreid beeld van de toekomstige vraag. Daarnaast kunnen ze profiteren van een moderne intuïtieve planningservaring en de nieuwste Infor-technologie.

infor demand +Infor Demand+ is een module van Infor’s Integrated Business Planning-oplossing, die een rijk technologie framework biedt waaronder interactie met de middlewareoplossing Infor ION en het sociaal samenwerkingsplatform Infor Ming.Ie. Infor Demand+ is voorzien van een ingebouwde Business Intelligence engine voor supply chain analytics, cloud, algemene planningsstructuren, kalenders, scenario’s en master data management.

De applicatie behoort tot Infors nieuwe generatie demand planning-oplossingen en bouwt voort op een sterke reeks gevestigde supply chain-oplossingen. Naast vooraf geconfigureerde templates voor diverse branches, verbeterde functionaliteiten voor vraagstatistieken en de wekelijkse forecast, kan men profiteren van de nieuwste Infor-technologie, zoals een moderne gebruikerservaring. De oplossing zal in de toekomst ook als Software-as-a-Service (SaaS) worden aangeboden.

Door handige statistieken in elk planningsoverzicht en een intuïtieve gebruikerservaring helpt Infor Demand+ supply chain-planners betere en snellere beslissingen te maken. Infor Demand+ is ook voorzien van unieke, probabilistische voorspellingsmethodes om nog nauwkeurigere voorspellingen te doen. De oplossing is ontworpen om een betere forecast te maken met minimale planningstussenkomsten, het voorraadbeleid te optimaliseren en ABC-classificaties met behulp van flexibele regels te bepalen. Daarnaast biedt de oplossing ook Demand Analytics en wekelijkse forecast-functionaliteiten. De applicatie is tevens uitgerust met rijke, vooraf geconfigureerde templates, die voor een sneller en goedkoper implementatieproces zorgen. Deze templates helpen gebruikers om sneller nauwkeurigere plannen te creëren, de effectiviteit van die plannen te monitoren en de operationele doelstellingen te optimaliseren om aan de vraag te voldoen. Infor Demand+ is geïntegreerd met Infor Ming.Ie. Hierdoor kunnen meerdere gebruikers efficiënter samenwerken met externe en interne stakeholders. Door kortere lijnen in de communicatie worden voorspellingen nog accurater en relevanter. Infor Demand+ is voorzien van standaard key performance indicators (KPI’s), zoals MAPE, bias en absolute error, waarmee planners meer inzicht krijgen in de supply chain performance en actie kunnen ondernemen waar nodig.

“Voortdurend op de hoogte blijven van de huidige vraag en het aanbod is een oneindige cyclus voor fabrikanten en distributeurs. Infor heeft Infor Demand+ ontworpen om onze klanten te helpen nog beter hun toekomstige noden te voorspellen”, aldus John Bermudez, Vice President Product Management bij Infor. “Diepgaande prestatiedashboards kunnen daarbij per medewerker, afdeling of organisatie worden aangepast.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer