Managementwissel bij TransFollow • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Managementwissel bij TransFollow

Na een periode van 5 jaar als General Manager verlaat René Bruijne TransFollow. René Bruijne heeft besloten om het bedrijf te verlaten vanaf 1 maart 2020. René maakte deel uit van Viaservice vanaf 2016 na de acquisitie van TransFollow, daarvoor onderdeel van Beurtvaartadres waar hij toen al 12 jaar directeur was.

“Logistiek is data gedreven”, was het motto van René Bruijne. Hij was er altijd al van overtuigd dat de toekomst van de logistieke sector lag in het gebruik van de data om processen te optimaliseren en het vinden van innovatieve diensten. Dit was het idee achter TransFollow, de standaard voor de e-CMR.

“Na het successen van het jaar 2019 bevind TransFollow zich in een nieuwe fase”, legt Bruijne uit. “De industrie is enorm vooruit gegaan tijdens de laatste 4 jaar. Van luisteren naar en praten over de voordelen van digitalisering van de vrachtbrief naar het implementeren van de digitale overgang. Nu we tot deze belangrijke fase van de adoptie van de markt zijn gekomen, voel ik dat mijn missie, welke ik begon in 2004, is geslaagd.”

René  Bruijne startte TransFollow met het doel om het gebruik van papier in de supply chain te elimineren en was sterk betrokken bij het opzetten en promoten van het delen van data en het gebruik van de e-CMR in de supply chains in Europa. In 2016 is het bedrijf over genomen door Viaservice met de doelstelling om de e-CMR geaccepteerd en geïmplementeerd te krijgen in elk land. René speelde daarbij een sleutelrol tijdens deze periode wat noodzakelijk was voor pleiten voor en de adaptatie van de e-CMR in de supply chain. Viaservice wil René daarvoor feliciteren en oprecht bedanken voor zijn toewijding en bijdrage, in het bijzonder het helpen om TransFollow naar een hoger niveau brengen.

Om een vlotte opvolging te verzekeren heeft Viaservice Hans Lip aangewezen als de Chief Operational Officer voor TransFollow. Hans is sinds 2017 Global Sales Manager van TransFollow en is een expert op het gebied van logistiek en digitalisatie en daarbij de perfecte en logische kandidaat om de continuïteit en groei van TransFollow te verzekeren. Wij wensen Hans het beste bij deze nieuwe rol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer