Ga naar hoofdinhoud

Mendrix laat klanten gratis module gebruiken

Om haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de corona crisis, heeft MendriX besloten om haar nieuwe afspraken tijden module tijdelijk gratis ter beschikking te stellen aan klanten. Met deze module kunnen leveringsafspraken tot op het laatste moment (van levering) gewijzigd worden.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om hierin als ontvanger aan te geven of je de levering op een veilige plek bij de voordeur geleverd wilt hebben, om hiermee contact momenten zoveel mogelijk te voorkomen. Ook MendriX wil zoveel mogelijk helpen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan. MendriX medewerkers werken om die reden allemaal vanaf huis uit, en ook implementaties gebeuren indien mogelijk gewoon op afstand. Tot nu toe verloopt dat goed, en is het bij MendriX goed merkbaar dat de druk in de logistieke branche hoog oploopt.

Bij MendriX is daarom ook nagedacht over wat er gedaan kan worden om de klanten te helpen. Zo heeft de TMS-aanbieder een pagina op haar website geplaatst met daarin enkele tips en aanbevelingen, bedoeld om het ook voor medewerkers wat veiliger te maken in deze tijden. Daarnaast heeft MendriX besloten de module Afspraken tijden, gedurende de tijd dat de corona maatregelen van kracht zijn, gratis ter beschikking te stellen aan MendriX klanten.

De afspraken tijden module van MendriX kan voor veel klanten een nuttige aanvulling zijn in deze hectische tijden, waarin veilig werken top prioriteit is. Aanvragen voor gebruik van de module, zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden, in een poging klanten hiermee snel op weg te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer