Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe CEO voor PTV Group

Planung Transport Verkehr AG, of te wel de PTV Group, heeft een nieuwe topman. Christian Haas is aangesteld als CEO. Daarmee heeft PTV een heel nieuw managementteam, dat ook bestaat uit de eerder aangestelde Peter Overmann (Chief Technology Officer) en Klaus Lechner (Chief Financial Officer).

“In Christian Haas hebben we een CEO voor PTV Group gekregen die 20 jaar internationale managementervaring in de software- en technologie-industrie met zich meebrengt. Het nieuwe managementteam heeft tot taak het technologisch leiderschap te versterken en de groei van PTV Group te versnelle ”, aldus Philipp von Hagen, voorzitter van de raad van toezicht van PTV Group en lid van de raad van bestuur van Porsche Automobil Holding, het moederbedrijf van PTV.

Christian Haas

Christian Haas voegde eraan toe: “De PTV Group is een bedrijf met uitstekende vooruitzichten en een uitstekend klantenbestand. Ik kijk uit naar de nieuwe rol en ben ervan overtuigd dat PTV Group een bedrijf is met een sterk team en een aanzienlijk potentieel in een markt die van groot belang is voor de samenleving. “

Haas is afkomstig van Collenda, een toonaangevende Europese leverancier van digitale oplossingen voor het beheer van kredieten en vorderingen. Als CEO en voorzitter van de raad van bestuur heeft hij de transformatie van het bedrijf van een traditionele softwareleverancier naar een SaaS-bedrijf op basis van kunstmatige intelligentie-toepassingen geïnitieerd en aanzienlijk verbeterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer