Nieuwe User Interface MendriX verhoogt het gebruikersgemak • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe User Interface MendriX verhoogt het gebruikersgemak

In de nieuwe release van MendriX TMS met compleet vernieuwde User Interface (UI), is het nu mogelijk om direct vanuit het planscherm orders in te plannen. Zo hoeft de planner niet te wisselen tussen het order- en ritoverzicht.

De nieuwe User Interface staat vanaf heden live. Gebruikers kunnen met na de update van de nieuwe release gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten en nieuwe schermindelingen. Extra is toegevoegd de mogelijkheid te wisselen tussen de nieuwe indeling en de ‘oude’ indeling met behulp van de handige knop rechtsboven in het scherm. Een van de veranderingen die met name voor planners een wereld van verschil maakt, is de mogelijkheid om direct vanuit het planscherm orders aan te maken.

In de oude situatie werkten planners veelal met twee beeldschermen naast elkaar, waarbij de een voor  het orderoverzicht, en de ander voor het planscherm. Dat hoeft niet meer. “Als planner wil je rechtstreeks vanuit planning orders of spoedorders kunnen aanmaken, zonder dat je van overzicht hoeft te wisselen”, zegt Carvin Werners, product owner bij MendriX.

Deze feature zal niet alleen het gebruikersgemak verhogen, het zal gebruikers van MendriX TMS ook veel tijd schelen. Werners: “Iemand die bezig is met planning en aanmaken van orders, kan dat dankzij de nieuwe UI doen in een scherm. Dit scheelt ook heel veel voor het overzicht.” Het tweede beeldscherm wat veel planners er standaard bij blijven gebruiken kan zo gebruikt worden voor andere overzichten of werkzaamheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer