Online event: ‘The Digital Age of Trucking’ op 13 april a.s. • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Online event: ‘The Digital Age of Trucking’ op 13 april a.s.

Project 44, wereldwijd aanbieder van supply chain visibility, organiseert op dinsdag 13 april a.s. ‘The Digital Age of Trucking’, een online event voor transportbedrijven en -experts in Europa en Noord-Amerika. Op de agenda van het event staan voor deze tijd belangrijke onderwerpen, zoals het belang van digitalisering en real-time zichtbaarheid in de wereldwijde logistiek. Daarnaast zullen topmensen van SAP, U.S. Xpress en andere marktleiders hun gedachten delen over de logistieke industrie in het algemeen. Registreer je nu gratis!

“Project44 is verheugd om dit unieke evenement aan te bieden voor de wereldwijde transportsector”, zegt Kristian Kaas Mortensen, Senior Director, Global Partnerships & Alliances van Project44. “We zullen de nadruk leggen op trends in de sector, zoals real-time zichtbaarheid, telematica, wegtransport, vrachtplatformen en nog veel meer. Dat is nodig, want digitalisering is een essentieel onderdeel is geworden van de supply chain. Alle transportbedrijven en logistieke dienstverleners zijn welkom om deel te nemen aan de discussie met panelleden uit heel Europa en de VS.”

“Ik kan me geen perfecter moment bedenken om te praten over hoe de transportsector investeert in en werkt met digitale technologie,” zegt Brent Hutto, chief relationship officer bij Truckstop.com. “Ik waardeer het dat Project44 me vraagt deel te nemen en ik kijk uit naar wat zeker een levendige discussie zal worden.”

Aan het evenement Digital Age of Trucking zullen thought leaders van over de hele wereld deelnemen, waaronder: Brian Duffy, Cloud President, SAP, Mindaugas Raila, voorzitter en oprichter, Girteka Logistics, Peter Bal, Business Leader Digital Customer Services EMEA, ZF Commercial Vehicle Control Systems, Joel Gard, President Xpress Technologies, U.S. Xpress, Brent Hutto, Chief Relationship Officer, Truckstop.com, Sverre Vincent Lenbroch, CDO en hoofd van ITD Digital en Jett McCandless, Oprichter en CEO, Project44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer