Passango nu ook bruikbaar in Duitsland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Passango nu ook bruikbaar in Duitsland

Passango is de interoperabele oplossing van Total en AS 24 voor de tolheffing in Europa, in overeenstemming met de EU-richtlijn voor een Europese elektronische tolheffingsdienst. Deze oplossing wordt al gebruikt in België (inclusief de Liefkenshoektunnel), Frankrijk, Portugal, Spanje, Oostenrijk, en Scandinavië (Grote Beltbrug en Sontbrug) en is nu ook geaccrediteerd in Duitsland.

Total en AS 24 streven ernaar om de internationale mobiliteit van de transporteurs voortdurend te vereenvoudigen. Daarom breiden Total en AS 24 regelmatig het Europese toepassingsgebied van de Passango OBU (On Board Unit) uit over het groeiende tolwegennet voor vrachtwagens in Europa. Sinds 1 juli 2020 is het Passango-systeem officieel geaccrediteerd voor Duitsland, het land met het grootste wegennet met tolheffing voor vrachtwagens in Europa. De klanten die voorheen de Duitse tol betaalden met de Eurotrafic-kaarten van Total en AS 24, hebben nu een eenvoudigere en snellere toloplossing met een enkele OBU voor acht landen.

Total en AS 24 bieden een compleet geïntegreerde oplossing voor tolheffing, brandstof, geolocalisatie en beveiligde parkeerterreinen voor vrachtwagens. Naast de uitgebreide dekking in acht landen, profiteren de klanten ook van een eenvoudige plug-and-play installatie, een doeltreffende kostenbeheersing met een minimale administratie en de geolocalisatieservice EuroPilot. EuroPilot maakt real-time fleetmanagement mogelijk met een exclusieve fraude-alarmservice, dankzij de kruising van de geolocalisatiegegevens van de vrachtwagens en de brandstoftransacties.

De teams van Total en AS 24 blijven zich inzetten voor de ontwikkeling van Passango naar nieuwe landen, met steeds meer nieuwe services en een hoge toegevoegde waarde voor hun klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer