Ga naar hoofdinhoud

Project44 met Convert actief op de lastmile

Project44, het supply chain visibility platform, breidt zijn lastmile-expertise uit. Dit doet het met een nieuw product, Europese uitbreiding en de mogelijkheid tot trade up als onderdeel van de missie om retailers en business-to-consumer-merken in Noord-Amerika en Europa te ondersteunen om volledige zichtbaarheid te krijgen op hun supply chain. In september 2021 nam Project44 Convey over, de leider in last mile visibility en ook de enige last mile visibility-leverancier die verscheen in Gartner’s Magic Quadrant voor Real-Time Transportation Visibility Platforms.

De last mile-oplossing van Project44 is het enige aanbod op de huidige markt dat het traceren van alle soorten leveringen ondersteunt – van pakjes, vracht, koeriers, en huis-aan-huis levering – terwijl het ook zicht biedt op productretouren en geautomatiseerde mogelijkheden op probleemoplossing.

“Project44 verhoogt de verwachtingen voor last mile visibility door productinnovatie en wereldwijde uitbreiding”, zegt Jett McCandless, oprichter en CEO van Project44. “Met de aanhoudende groei van e-commerce, stelt project44 de merken waar we allemaal van houden in staat om producten te leveren met de transparantie, snelheid en het vertrouwen dat moderne consumenten nodig hebben.”

Per direct biedt Project44 Convert aan, een last mile-product dat een schaalbare oplossing biedt om competitieve leveringsverwachtingen te stellen die de conversie verhogen. Met behulp van machine learning-modellen, gebaseerd op 11 miljard transporten, voegt Convert dynamisch zeer nauwkeurig geschatte leveringsdata (estimated delivery dates, EDD) toe aan de e-commerce checkout pagina voordat een consument besluit een aankoop te doen. In tegenstelling tot andere EDD-oplossingen in de markt die potentieel onnauwkeurige gegevens van vervoerders gebruiken en deze aan klanten presenteren, geeft Convert drie waarden door aan de klant: een conservatieve schatting, een agressieve schatting, en een die gebruik maakt van voorspellende modellen. Deze drie waarden geven een meest waarschijnlijke leveringsdatum aan.

Convert biedt retailers de meest nauwkeurige pre-purchase EDD’s die momenteel op de markt beschikbaar zijn, waardoor conversie en waardevolle ROI worden gestimuleerd, achtergelaten winkelmandjes worden verminderd, en het vertrouwen van klanten in leveringsdata en de algehele tevredenheid verbetert.

“Project44’s marktleidende, voorspellende datawetenschap maakt Convert ongeëvenaard met alles wat momenteel beschikbaar is”, zegt Vernon O’Donnell, Chief Product Officer van project44. “Deze nieuwste ontwikkeling bewijst verder dat geen enkele andere organisatie zich kan meten met de omvang van project44’s data en de last mile-mogelijkheden.”

Project44 heeft zijn leiderschap als het meest uitgebreide en multimodale supply chain visibility platform versterkt met de lancering van last mile-mogelijkheden in Europa. Project44 biedt nu multimodale zichtbaarheid in heel Noord-Amerika en Europa om verzenders, vervoerders, en logistieke dienstverleners te helpen met de voorbereiding en omgang met het groeiende aantal wereldwijde supply chain-verstoringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer