Simon Loos vertrouwt op Locus • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Simon Loos vertrouwt op Locus

Na een gedegen voorbereidings- en testfase heeft Simon Loos het geavanceerde WMS ‘Locus’ in gebruik genomen voor haar warehouse in Tiel. Met het afronden van de implementatie is niet alleen een uitgebreide set nieuwe functionaliteiten beschikbaar gekomen, maar ook de basis gelegd om data driven besluitvorming verder uit te rollen. Het nieuwe WMS van Centric geeft Simon Loos hiermee alle mogelijkheden om de warehouse-organisatie ook de komende jaren verder uit te bouwen en innoveren.

Locus maakt het mogelijk om integraal datagestuurd te werken. De ontsluiting van alle data zorgt voor volledige transparantie en daarmee optimale controle van de processen. Stuurinformatie, zoals KPI’s voor kwaliteit, productiviteit en voorraadbetrouwbaarheid, is beschikbaar voor zowel de klant als op alle niveaus binnen de organisatie.

De beschikbaarheid van alle data geeft ook de logistiek consultants van Simon Loos ongekende nieuwe analysemogelijkheden in de optimalisatietrajecten die zij in opdracht van of samen met de klanten uitvoeren.

Alhoewel de implementatie door o.a. de vakantieperiode, coronabeperkingen en al flink oplopende kerstvolumes onder druk stond, kon het project succesvol en op tijd worden afgerond. Een mooi resultaat, waar Simon Loos, Centric en Optimum Logistiek met gepaste trots op terugkijken. Inmiddels zijn de samenwerkende partijen ook gestart met de integratie van Locus op de laatste locatie, het warehouse in Wognum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer