Transplace komt naar Nederland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transplace komt naar Nederland

Transplace, leverancier van logistieke technologie en ICT-oplossingen, betreedt de Europese markt en vestigt haar hoofdkantoor in Nederland, in Leusden om precies te zijn. Transplace komt naar Europa met een nieuwe release van haar platform.

Supply chain professionals in Noord-Amerika en Europa hebben met Transplace nu toegang tot geavanceerde logistieke technologie, services en bruikbare informatie vanuit één logistiek technologieplatform

“Terwijl onze klanten hun activiteiten internationaal blijven uitbreiden, is er een groeiende behoefte aan onze technische oplossingen om optimalisatie en zichtbaarheid in hun wereldwijde netwerken te stimuleren”, aldus Frank McGuigan, CEO van Transplace. “We zijn ervan overtuigd dat we door de opening van het kantoor in Leusden, deze vereisten kunnen ondersteunen met ons logistieke platform en onze oplossingen.”

Transplace is naar eigen zeggengoed gepositioneerd voor groei in Europa en verwacht halverwege dit jaar 250 miljoen euro aan vracht onder beheer te hebben. Transplace heeft beschikking over transportdata van over de hele wereld, dat de mogelijkheid biedt om standaardisatie over de hele wereld te realiseren, om de dienstverlening te optimaliseren, operationele risico’s te verlagen en kosten te reduceren.

“Datafragmentatie is een groot probleem voor supply chain professionals in Europa, omdat veel verladers niet beschikken over één enkel platform dat pan-Europese zichtbaarheid biedt voor logistiek, inclusief serviceniveaus, kosten en trends”, zegt Etienne Visser, Managing Director van Transplaces Europese business. “Ons internationale logistieke platform voor Noord-Amerika en Europa, gecombineerd met ons team van experts, blijft de supply chain wendbaarheid, efficiëntie en voorspelbaarheid voor wereldwijde verladers geven.”

https://youtu.be/k31PoBuupfk

Transplace is een technologie- en dienstenbedrijf dat een eigen logistiek platform host en engineering- en uitvoeringsdiensten levert aan wereldwijde verladers. Het platform en de dienstverlening zorgen voor procesautomatisering, netwerkoptimalisatie en transparantie, wat leidt tot een verbeterde service en kostenpositie. Transplace biedt ook diensten met toegevoegde waarde via strategische capaciteitsdiensten (truck brokerage en intermodaal) en grensbeheeractiviteiten, waaronder douane-expeditie en logistieke diensten aan de Mexicaanse grens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer