Van den Bosch factureert met Basware Saas • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van den Bosch factureert met Basware Saas

Van den Bosch Transporten factureert voortaan met Basware Saas, een product van ICreative, leverancier van purchase-to-pay automation. “Een goede inrichting van de factuurstromen in combinatie met uitgebreide en duidelijke rapportages, en de snelheid van de applicatie maken het factuurverwerkingsproces toekomstbestendig”, zegt Chris Rijkers, Group Controller bij Van den Bosch Transporten.

Van den Bosch Transporten is een Europese topspeler in bulktransport. De activiteiten bestaan uit het inrichten van wereldwijde supply chain-activiteiten voor klanten in de levensmiddelen- en chemische industrie, waarbij Van den Bosch Transporten zich onderscheidt als specialist in intermodaal transport. “We willen een hoogwaardige partner zijn voor onze opdrachtgevers. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven worden digitale oplossingen steeds belangrijker. Moderne technologie voor onze ondersteunende, administratieve processen is essentieel voor een goede bedrijfsvoering”, meent Rijkers.

Van den Bosch werkte al langere tijd naar tevredenheid met de Basware on-premise applicatie voor het verwerken van inkomende facturen, maar wilde dit proces graag naar een hoger niveau tillen. Een migratie naar het SaaS-platform was de volgende logische stap. In Basware SaaS vinden upgrades namelijk automatisch plaats en zo beschikken alle medewerkers van de crediteurenadministratie altijd over de laatste versie en de nieuwste functionaliteit.

Puchase-to-pay software wordt steeds geavanceerder en beoogt het proces van aankoop tot betaling zoveel mogelijk zonder tussenkomst van menselijke handelingen (touchless) te laten verlopen. Door minder tijd te besteden aan de administratieve processen kan Van den Bosch zich ook in de toekomst volledig blijven focussen op de kernactiviteiten.

Rijkers is tevreden over de samenwerking met ICreative: “De implementatie van Basware SaaS is goed verlopen. Door onze kennis en ervaring te bundelen en het beste uit de applicatie te halen, is het resultaat naar tevredenheid van beide partijen. Ondanks de coronaperikelen is de integratie met het financiële pakket en de verschillende ordersystemen goed verlopen.”

“We zijn trots een bijdrage te leveren aan de digitale transformatie bij Van den Bosch Transporten. Basware SaaS zorgt ervoor dat Van den Bosch makkelijk kan opschalen bij de beoogde groei”, licht Vincent Wouters, CEO van ICreative, toe. “Van den Bosch stelt net als ICreative hoge eisen aan kwaliteit en ook zijn beide partijen oplossingsgericht ingesteld; dat levert een goede match.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer