Webfleet in zee met Project44 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Webfleet in zee met Project44

Webfleet Solutions is preferred telematics partner geworden van Project44, de vooraanstaande aanbieder van oplossingen die bedrijven optimaal overzicht op hun toevoerketen bieden. Project44 heeft het Preferred Telematics Program in het leven geroepen om de schijnwerpers te richten op telematicaoplossingen die real-time overzicht op transporten bieden.

Transportbedrijven blijven kampen met onzekerheid, complexiteit en groeiende klantenverwachtingen. Overzicht op transporten is daarom van bedrijfskritisch belang. Betrouwbare telematicaoplossingen vormen de sleutel tot het ontsluiten van de informatiestroom tussen transportbedrijven en hun (eind)klanten, want ze bieden hen een volledig en accuraat beeld van de toevoerketen.

Webfleet Solutions voorziet transportbedrijven van maatoplossingen die de efficiëntie en veiligheid van hun wagenpark verbeteren. De oplossingen helpen hen daarnaast om aan de veranderende eisen van de wet- en regelgeving te blijven voldoen. In Europa verbindt Webfleet meer dan 200.000 zware bedrijfsvoertuigen via Webfleet, zijn oplossing voor wagenparkbeheer. Dankzij de integratie met Project44 kunnen transportbedrijven hun data direct en op eenvoudige wijze delen ten behoeve van real-time overzicht op transporten. Dit gebeurt op een manier die volledig aan alle richtlijnen voldoet.

Taco van der Leij, vice president van Webfleet Solutions Europe: “De samenwerking met Project44 versterkt ons marktleiderschap in connected-transportoplossingen die organisaties meer informatie en overzicht geven op hun transporten. De integratie met een simpele muisklik draagt bij aan snelle, eenvoudige en veilige toegang tot data en efficiënt beheer daarvan. Transportbedrijven die Webfleet inzetten voor de uitwisseling van gegevens profiteren van volledige grip op de informatie die ze delen, wanneer ze dat doen en hoe ze dat doen.”

Anjuli Steffen, vice president Global Network bij Project44: “Leveranciers van telematicaoplossingen vormen een belangrijke schakel in het ecosysteem van Project44. Het doet ons een genoegen om onze banden aan te halen met strategische partners die in staat zijn om de uitwisseling van gegevens te vereenvoudigen en direct voorzien in de behoefte van logistieke dienstverleners en transportbedrijven aan verbeterd overzicht.”

Het Preferred Telematics Program van Project44 schenkt erkenning aan een selecte groep van leveranciers van vooraanstaande telematica- en wagenparkbeheeroplossingen die unieke toegevoegde waarde naar het transportnetwerk van Project44 brengen. Zij dragen exclusieve producten en diensten bij en helpen Project44 met de ontwikkeling van aanvullende functionaliteit voor zijn platform. Dit brengt een vereenvoudigde onboarding- en integratie-ervaring, consistente informatiebeveiliging en unieke meerwaarde naar het Europese transportnetwerk van Project44.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer