Webfleet Solutions gaat partnership aan met Data2Track • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Webfleet Solutions gaat partnership aan met Data2Track

Webfleet Solutions, leverancier van telematica en dochterbedrijf van Bridgestone, is een samenwerking aangegaan met Data2Track, software ontwikkelaar van geavanceerde fleetmanagement oplossingen. De samenwerking resulteert in een slimme en volledige fleet-oplossing die geschikt is voor middelgrote- tot grote transportondernemingen in het wegtransport.

De bedrijven combineren hun sterkste gebruikerstoepassingen in één omgeving. Dat houdt in dat de urenregistratiemodule en de ritlijstkoppeling (TMS interfaces) van Data2Track en de voertuigtelematica diensten (TomTom Truck navigatie, tachograaf, workflow-optimalisatie en datamining) van Webfleet Solutions in één oplossing aangeboden worden. Hiermee leveren de bedrijven een complete oplossing voor de uitvoering van transportactiviteiten en de automatisering van de bijbehorende processen. Het partnerschap houdt verder in dat beide bedrijven elkaar zullen versterken op het gebied van ontwikkeling, marketing en verkoop. De bedrijven committeren zich ook aan het leveren van wederzijdse technische ondersteuning en zullen op operationeel vlak afstemming bereiken om de dienstverlening aan transportorganisaties zo goed mogelijk te borgen.

Sjors de Kruijf, Sales Director Benelux bij Webfleet Solutions, kijkt uit naar de samenwerking: “Data2Track is een belangrijke naam in het transportwezen en het heeft een uitstekende reputatie als het gaat om gebruiksvriendelijke urenregistraties en stabiele TMS koppelingen. Deze partnership laat zien dat zowel Webfleet Solutions als Data2Track onderkent dat een samenwerking enorm veel voordelen biedt voor de klant, en dat is in onze optiek essentieel voor groei en ontwikkeling in de transportbranche.”

Jaap van Bussel, Business Development Manager bij Data2Track: “Met deze samenwerking leggen we het fundament voor een ‘best-of-breed’ oplossing in de wereld van Fleet management. De jarenlange knowhow van Webfleet Solutions op het gebied van voertuig telematica en TomTom trucknavigatie in combinatie met de flexibiliteit, app innovaties en service waar Data2Track bekend om staat, maakt deze gezamenlijke oplossing zeer krachtig en compleet. Hiermee maken we het verschil, wij zijn erg enthousiast.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer