Wegtransport digitaal boeken bij DB Schenker • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wegtransport digitaal boeken bij DB Schenker

Zakelijke klanten van DB Schenker in Nederland hebben nu online toegang tot de landtransportdiensten via ‘connect 4 land’.

“Met de start van dit platform nemen we een volgende belangrijke stap naar een digitale toekomst, en maken we het makkelijk voor klanten uit het MKB om de transportdiensten van DB Schenker te gebruiken”, zegt Miranda van der Meijden, CCO bij Schenker Logistics BeNeLux. “Onze klanten hebben op deze manier snel online toegang tot het grootste landtransportnetwerk met dagelijkse deur-tot-deur-service in geheel Europa. Met slechts een paar muisklikken kunnen zij via connect 4 land prijzen berekenen en direct boeken. Het proces om goederen te verzenden is eenvoudig en transparant, en onze klanten kunnen rekenen op onze expertise en snelle levering.”

Het digitale platform connect 4 land is beschikbaar in bijna alle Europese landen.

DB Schenker is een van de toonaangevende dienstverleners in wereldwijde logistiek en telt ruim 76.200 medewerkers en 2.100 locaties in meer dan 130 landen. Het bedrijf levert diensten op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht en biedt uitgebreide oplossingen voor logistiek en wereldwijd supplychain management vanuit een enkele bron. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer