Wemmers Tanktransport kiest voor Ixolution • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wemmers Tanktransport kiest voor Ixolution

Logistiek dienstverlener Wemmers Tanktransport uit Bleskensgraaf gaat werken met Ixolution.

Paul van den Nieuwenhuizen, managing director van Wemmers Tanktransport in Bleskensgraaf, heeft maandag zijn handtekening gezet onder het contract voor aanschaf en implementatie van de IXSuite applicatie.

Deze applicatie zal uitgerold gaan worden binnen alle vestigingen in Europa.

IXSuite is een geïntegreerd TMS dat is voorzien van diverse modules, elk ontwikkeld voor specifieke logistieke activiteiten.

Ton Stuit, managing director Ixolution: “Wij zijn trots om de firma Wemmers als klant te mogen begroeten. Wemmers is een belangrijke speler op de liquid&bulk markt en past perfect in onze suite.”

Wemmers is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in vervoer van vloeibare levensmiddelen binnen en buiten Europa. Met meer dan 250 ultramoderne trekkers, opleggers en tankcontainers is Wemmers een bedrijf van formaat. De thuishaven in Bleskensgraaf is voorzien van een ultramoderne reinigingsinstallatie, een intern opleidingscentrum en een eigen werkplaats waar onderhoud en keuringen van eigen materieel plaatsvinden. Er zijn vestigingen in België, Duitsland, Oostenrijk en Tjsechië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer