DHL-topman is nieuwe CEO Waberer’s • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DHL-topman is nieuwe CEO Waberer’s

Robert Ziegler is de nieuwe CEO van transportbedrijf Waberer’s. Hij is afkomstig van DHL Freight, waar hij als CEO verantwoordelijk was voor Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Ziegler is per 1 februari aangesteld en hij vervangt Ferenc Lajkó.

Ziegler was sinds 2015 werkzaam bij DHL Freight. Eerst als Chief Operations Officer, later als CEO voor Benelux en VK. Hij slaagde erin de verlieslijdende unit in het VK weer winstgevend te maken. Eerder werkte Ziegler voor AT Kearney als managementconsultant. “Het is voor mij een eer om Waberer’s te gaan leiden in haar volgende fase van ontwikkeling. Ik zie er naar uit verder te werken aan het bedrijfsmodel om effiency te vergroten, het netwerk te optimaliseren en de digitalisering verder door te voren. Ook gaan we werken aan de winstgevendheid en het leveren van waarde aan klanten en aandeelhouders.”

Ferenc Lajkó was vanaf augustus 2016 topman van Waberer’s. “Ik ben trots op de 18 jaar dat ik bij dit bedrijf mocht werken en de transformatie die het onder mijn leiderschap heeft doorgemaakt. Ik heb besloten dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. De komende zes maanden blijf ik echter beschikbaar voor Waberer’s om een soepele overgang van het leiderschap te garanderen.”

Gerard van Kesteren van de Raad van Bestuur van Waberer’s: “Terugkijkend op de resultaten van Waberer’s en met de ambities van het bedrijf voor ogen kwamen we uit bij Robert Ziegler als de man om Waberer’s in volgende ontwikkelingsfase te leiden. Hij is zeer ervaren, resultaatgericht en is van onbesproken gedrag, met aantoonbare resultaten als het gaat om het verbeteren van operationele efficiency, het leiden van een veranderingsproces en het laten groeien van business. Met deze vaardigheden en zijn internationale ervaring zijn we zeker dat hij voor Waberer’s de juiste man is. We danken Ferenc Lajkó voor zijn bijdrage aan Waberer’s en wensen hem alle succes bij zijn nieuwe uitdagingen.”

Eén reactie op “DHL-topman is nieuwe CEO Waberer’s

  • John Koelewijn

    Weer zo’n iemand die een hopeloos bedrijf gaat lijden , met onderbetaalde chauffeur’s waarvan de meeste chauffeurs niet eens ervaring hebben , laten ze maar in hun eigen land blijven , in plaats van het wasten van Europa om alle prijzen kapot te rijden , en dan heb ik het niet eens over de overlast van dit bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer