Ga naar hoofdinhoud

EBLO Seating importeur ISRI chauffeursstoelen

EBLO Seating is aangesteld als officieel importeur (Service en Handelspartner) van de chauffeursstoelen van Isringhausen voor de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is daarmee verantwoordelijk voor de service en levering van ISRI stoelen en/of onderdelen.

SONY DSC

EBLO Seating heeft zich de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Door de steeds grotere vraag naar ergonomische stoelen is het programma chauffeursstoelen en industriestoelen nog steeds aan uitbreiding onderhevig. Isringhausen is internationaal sterk in de ontwikkeling en productie van innovatieve en hoogwaardige ergonomische stoelen voor commerciële voertuigen. De stoelen zijn voor chauffeurs en/of bijrijders van vrachtwagens, bussen, bouwmachines, kranen en vele andere voer- of vaartuigen. ”De ISRI producten kenmerken zich door hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit”, aldus Evert Mallie, CEO van EBLO Seating, “Wij garanderen onze klanten een professionele ondersteuning”.

Service en onderdelen

isri_NTS2EBLO levert ook het complete onderdelenprogramma van ISRI. Om het juiste onderdeel voor de stoel te bepalen beschikt EBLO over alle technische specificaties. Met onze ruime ervaring zijn wij steeds in staat onze klanten snel van dienst te zijn. Voor de meest gangbare ISRI stoelen heeft EBLO de onderdelen op voorraad. EBLO heeft een zeer compleet programma van zittingen, schuimdelen en hoezen. Schuimdelen worden veel en langdurig belast en het is van groot belang om deze tijdig te vervangen. EBLO biedt de mogelijkheid om de stoel te reviseren en eventueel opnieuw te stofferen.

De nieuwe generatie chauffeursstoel

De nieuwe productserie van ISRI biedt het hoogste ergonomische zitcomfort in combinatie met innovatieve functies in modern aansprekend design. De NTS 2 is in de uitvoering Comfort en Premium leverbaar. De specificaties en instelmogelijkheden van het onderstel zijn op vele punten verbeterd t.o.v. NTS 1. Zoals de veerweg, de zitdiepte en horizontaalinstelling. Verder is het verwarmings- en klimaatsysteem vernieuwd en zijn er diverse nieuwe technische mogelijkheden beschikbaar. De bedienelementen van de verschillende functies zijn eenvoudig te bedienen en intuïtief geplaatst.

Bedrijfsauto RAI 2015

Tijdens de Bedrijfsauto RAI 2015 zullen we de nieuwste chauffeursstoelen en veiligheidstoepassingen voor bussen en vrachtwagens aan het grote publiek tonen. De Bedrijfsauto RAI is van dinsdag 20 t/m zaterdag 24 oktober 2015 in de RAI te Amsterdam. De stand van EBLO met ISRI bevindt zich in Hal 02, stand nummer 120.

 

Eén reactie op “EBLO Seating importeur ISRI chauffeursstoelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer