Ga naar hoofdinhoud

Fatrans neemt Ditraco Transport over

Fatrans, de logistieke tak van de Fatels Food Group uit Amsterdam, neemt de Belgische transporteur Ditraco over. Deze strategische overname maakt verdere groei mogelijk voor de huidige bedrijfsactiviteiten van Ditraco. Het versterkt ook de huidige positie van Fatrans in de Belgische markt.

Ditraco is gevestigd in het Belgische Molenstede en is specialist op het gebied van geconditioneerd transport en opslag van levensmiddelen. Met 25 medewerkers en 22 trucks verzorgt Ditraco dagelijks de distributie voor klanten in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk.

De activiteiten van Fatrans en Ditraco zijn zeer complementair. Beide zijn familiebedrijven die gaan voor lange termijnrelaties met klanten en zich sterk focussen op kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. De raakvlakken maken dat door de integratie van de Belgische activiteiten een breder opererend bedrijf kan worden neergezet.

Het doel is om op deze manier de klanten nog efficiënter te kunnen bedienen door het uitbouwen van groupage transport. Daarnaast brengt de samenwerking ook andere synergievoordelen met zich mee en breidt Fatrans haar netwerk voor ultravers producten in de Belgische markt verder uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer