Ga naar hoofdinhoud

Ginaf blijft verschoond van faillissement Clean Logistics

De technologische start-up Clean Logistics uit Duitsland staat op de rand van een faillissement. Afgelopen zomer werd bekend dat Clean Logistics de nieuwe eigenaar was van Ginaf Trucks, maar Ginaf gaat niet mee de afgrond in. Dat melden diverse media.

Clean Logistics vroeg vorige week vrijdag faillissement aan voor het moederbedrijf en dochterbedrijven. De afgelopen maanden warden er diverse herfinancieringen gedaan en CEO Dirk Graszt stapte vorige week op.

Het faillissement raakt Ginaf Trucks echter niet, vertelt managers van Ginaf aan Nieuwsblad Transport en het FD. De investeerders achter Clean Logistics hebben eind vorig jaar al Ginaf uit Clean Logistics gehaald en ondergebracht in een andere investeringsportfolio van Arakos Service. “Het is vervelend dat ons voormalige moederbedrijf nu failliet is, maar voor Ginaf zijn er geen negatieve gevolgen. Deze stap kan voor ons zelfs positief uitpakken. We hebben nu rechtstreeks toegang tot investeerder Arakos Service en kunnen gemakkelijker nieuwe investeringen aantrekken”, zegt Dirk Inia tegen het FD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer