Ga naar hoofdinhoud

Haller trekt in bij Truckland

Haller heeft vanaf september een tweede vestiging in Nederland. Het bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de advisering, montage, levering en service van huisvuilwagenopbouwen, was tot nu alleen gevestigd in Hedel en werkte in de overige gebieden van Nederland en België met servicepartners. Dat laatste blijft bestaan, maar als Haller start men eind augustus een tweede vestiging in Amsterdam, in een van de bedrijfspanden van truckdealer Truckland Noord-Holland.
Haller bij trucklandBij Truckland in huis begint men onder de naam Haller Support een verkoop-, lease-, verhuur- en servicecentre voor alle soorten en typen huisvuilwagenopbouwen. Voor het onderhoud aan het chassis kunnen de klanten terugvallen op Truckland. 
Haller zocht door de toenemende vraag naar huisvuilopbouwen al langer naar een tweede eigen locatie in het westen van Nederland. “Wij zijn daarbij in overleg geweest met meerdere partijen en de optie die Truckland in Amsterdam ons bood, sprak het meest aan. Zij zijn al truckdealerbedrijf bijzonder actief en bekend met de levering en de service van huisvuilwagenopbouwen en zochten een gespecialiseerde partner op dit gebied. Daarin hebben wij elkaar gevonden en konden wij met de voorbereidingen beginnen. Wij hebben hier een eigen (verkoop)kantoor en een eigen werkplaats, van waar uit wij de commerciële activiteiten en technische werkzaamheden doen. In het begin is dat nog met een klein team, maar wij zoeken nu al technici die ons team hier in Amsterdam willen komen versterken. Evenals bij de vestiging in Hedel zal er ook hier in Amsterdam een mobiele serviceploeg beschikbaar zijn om in het geval van pech of een calamiteit snel uit te rukken en de klant weer op weg te helpen. Mocht dat onverhoopt meer tijd vragen, beschikken wij over diverse eigen huurauto’s om deze in te zetten. Daarin werken wij ‘stand-alone’ en onder onze eigen naam en dus los van de truckdealer. Qua leveringen richt de aandacht zich met name op de productportfolio’s van Haller en Zöller. Twee onlangs samengevoegde, toonaangevende Duitse bedrijven die een reeks aan maatwerkoplossingen bieden voor de reinigingsbranche”, legt Dirk IJfs, directeur van Haller Support uit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer