Ga naar hoofdinhoud

Hiab, Kalmar en Macgregor fuseren

De bedrijven Hiab, Kalmar en MacGregor zijn per 1 januari 2010 gefuseerd en gaan verder onder de naam Cargotec Netherlands B.V.

hiabCargotec Netherlands B.V. verzorgt voor Nederland de verkoop en service van de volgende producten: Hiab autolaad- en loskranen, Loglift/Jonsered hout- en recyclingkranen, Multilift container op- en afzetsystemen (haakarm-, kabel- en portaalarmsystemen), Moffett meeneemheftrucks, Zepro en AMA laadkleppen, Kalmar heftrucks,  terminal tractors, log stackers, reachstackers, empty container handlers en spreaders en MacGregor scheepskranen, RORO systemen, dekluiken  t.b.v. schepen, bulkoverslagsystemen en ladingborgsystemen.

De groei en uitbreiding van de activiteiten gedurende de laatste jaren hebben ertoe geleidt dat de huidige locatie aan de Steenwijkerstraatweg  te Meppel niet meer voldoende ruimte biedt. Om deze reden zal de vestiging te Meppel in de loop van 2010 verhuizen naar Hesselingen 42 te Meppel.  Het terrein aan de Hesselingen heeft een oppervlakte van ca. 20.000 m², met een bedrijfsruimte van ca. 10.000 m².

Cargotec Netherlands B.V. heeft vestigingen in Meppel, Rotterdam, Bladel, Bedum en Zaltbommel. De dienstverlening van deze vestigingen wordt onveranderd voortgezet, hetgeen ook geldt voor ons landelijk servicedealernetwerk. De contacten voor verkoop en service blijven ongewijzigd.

Het huidige management van de Verkoop- en Service organisatie van Cargotec Netherlands B.V. voor de HIAB producten (Industrial Business) wordt gevormd door Bert Rodermond (verantwoordelijk voor verkoop), Klaas Slager (verantwoordelijk voor verkoopondersteuning), Han Roelofs (verantwoordelijk voor de werkplaatsen) en Henk Bloemert (verantwoordelijk voor service ondersteuning en magazijnen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer