Beentjes Transport overgenomen door Van den Heuvel Logistiek • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Beentjes Transport overgenomen door Van den Heuvel Logistiek

Met ingang van 1 oktober 2022 is Beentjes Transport uit Heerhugowaard overgenomen door logistiek dienstverlener Van den Heuvel Logistiek uit Uden.

Door deze overname zorgt Beentjes Transport voor een bestendige toekomst voor haar klanten en medewerkers. Van den Heuvel Logistiek is een logistiek dienstverlener met vestigingen in Uden en Heerde met een notering in Top 100 Logistiek Dienstverleners van Nederland.

Beentjes Transport is en blijft als logistiek dienstverlener gespecialiseerd in distributie van pallet- en collogoederen in Nederland met een sterke regionale positie in Noord-Holland.

Met de overname wordt de dienstverlening van Beentjes Transport uitgebreid met distributie naar België en Luxemburg en opslagmogelijkheden vanuit Uden als centrale locatie in de Benelux.

Alle 50 medewerkers van Beentjes Transport gaan mee in de overname.  Eigenaren José Kramer-Beentjes en Ger Beentjes hebben aangegeven na de overname afscheid te nemen van Beentjes Transport.  Monique Beentjes blijft wel werkzaam binnen de onderneming.

Er verdwijnen nul banen met de overname, verzekert de algemeen directeur van Van den Heuvel, Arjan van der Heijden, tegen het Noord Hollands Dagblad. Het bedrijf heeft vanaf 1 oktober ruim 300 werknemers in dienst, een vloot van 200 voertuigen en 45.000 meter opslagruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer