Peter Appel Transport en Simon Loos nemen VRC Transport over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Peter Appel Transport en Simon Loos nemen VRC Transport over

Per 15 juni 2020 neemt Peter Appel Transport samen met Simon Loos de activiteiten over van VRC Transport, onderdeel van de Sligro Food Group. VRC Transport verzorgt het transport voor levensmiddelengroothandel De Kweker op het Food Center Amsterdam.

De betrokken ondernemingsraden hebben positief geadviseerd over deze overdracht van activiteiten.

Met name vanwege de ontwikkelingen van de laatste maanden heeft Sligro Food Group tot deze overname besloten. Een eigen transportonderneming met de daarbij behorende investeringen heeft nu niet de hoogste prioriteit. Sligro nam zelf pas vorig jaar VRC, dat staat voor Vroegop Ruhe & Co, over.

Met deze overname is de werkgelegenheid voor de medewerkers van VRC transport veiliggesteld. Zij treden per 15 juni 2020 in dienst bij Peter Appel Transport of Simon Loos. Het wagenpark wordt niet overgenomen.

Peter Appel

Directeur Peter Appel zegt over deze overname: “Wij vinden het fijn dat voor de medewerkers van VRC Transport de werkgelegenheid is veiliggesteld. Zij zijn bij ons van harte welkom. Voor de klanten van VRC betekent het dat zij nu ook gebruik maken van ons netwerk en onze dienstverlening.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer